Bookmarks

    Πλήθος κόσμου και συναθλητών συνόδευσαν τον Ιορδάνη Αδαμάκη στην τελευταία κατοικία του, μετά τον άδικο θάνατό του στη τραγωδία των Τεμπών. Βουβός και αβάσταχτος ήταν ο πόνος στην κηδεία, στο τελευταίο αντίο, του 22χρονου ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη ενός από τα θύματα στην τραγωδία στα Τέμπη που βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα, πριν από μία περίπου εβδομάδα.

     

    Άνθρωποι από κάθε γωνιά του Νομού Καβάλας αλλά και εκτός αυτού και βέβαια εκατοντάδες νεαρά άτομα από τον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και αρχές του τόπου παραβρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3) στα δημοτικά κοιμητήρια Καβάλας, στην κηδεία του αδικοχαμένου, πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ. και του Νέστου Χρυσούπολης, Ιορδάνη Αδαμάκη που άφησε την τελευταία του πνοή μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

    Ενός ακόμη νέου ανθρώπου που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στην τραγωδία που βύθισε όλη την Ελλάδα στο πένθος και στον θρήνο. Οι στιγμές όπως άλλωστε αναμένοντας ήταν και δύσκολες και συγκινητικές και ο πόνος αβάσταχτος στο τελευταίο αντίο. Επικήδειος υπήρξε από τον Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο αλλά και πάρα πολλά ήταν τα στεφάνια. Τραγικές φιγούρες, δίχως άλλο οι γονείς του, τα συγγενικά του πρόσωπα αλλά και οι στενοί φίλοι του.

    Όλοι βέβαια, μικροί και μεγάλοι έδωσαν την ίδια υπόσχεση: «Ιορδάνη Αδαμάκη, δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε ποτέ».

     

    Comments are closed.