Bookmarks

    Ο Ιορδάνης Αδαμάκης «έφυγε» από τη ζωή μετά την τραγωδία στα Τέμπη, με την πρώην ομάδα του την Καβάλα να λέει το δικό της ύστατο χαίρε την ώρα μάλιστα που η ομάδα στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος, ο ΑΟ Υπάτης στην ανακοίνωση της τονίζει ότι: «Πριν από λίγο με δύναμη ψυχής ο πατέρας του Ιορδάνη μας ενημέρωσε ότι το παιδί του δεν είναι πια μαζί μας».

     

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο.Κ. αναφέρει:

    -«Συντετριμμένοι ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή, Ιορδάνη Αδαμάκη.

    Ο Αδαμάκης ξεκίνησε τη καριέρα του στον Βρασίδα Νέας Περάμου και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην ομάδα μας όπου και παρέμεινε μέχρι το 2020. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στο Νέστο Χρυσούπολης με μορφή δανεισμού και στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα μας όπου και παρέμεινε μέχρι το 2021. Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του ηταν η Ρόδος (2021-2022) ενώ φέτος αγωνίστηκε για μισή σεζόν στο Θεσπρωτο.

    Ο Α.Ο Καβάλα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

    Τραγικές στιγμές μετά το δυστύχημα στα Τέμπη καθώς όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ Υπάτου ο Ιορδάνης Αδαμάκης είναι νεκρός

    Ο νεαρός άτυχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στη λίστα με τους αγνοούμενους μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη που βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα.

    Τελικά, όμως όπως ενημέρωσε ο πατέρας του ο Αδαμάκης είναι νεκρός με τον ΑΟ Υπάτου με ανακοίνωση του να αναφέρει:

    -«Πριν από λίγο με δύναμη ψυχής ο πατέρας του Ιορδανη μας ενημέρωσε ότι το παιδί του δεν είναι πια μαζί μας.
    Οι στιγμές είναι τραγικές για όλους μας.
    Τα λόγια δύσκολα μπορούν να βγουν….
    Καλό παράδεισο ΙΟΡΔΑΝΗ.
    Καλή δύναμη στην οικογένεια σου».

     

    Comments are closed.