Bookmarks

    Το βράδυ του Σαββάτου (25/2), ο Ηρακλής πήρε το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της φετινής Elite League λυγίζοντας με 97-93 τον ΓΣ Ελευθερούπολης. 

     

    Η εν λόγω αναμέτρηση όμως, φαίνεται πως έχει και… τρίτο ημίχρονο, με την αρμάδα από την Καβάλα με επίσημη διαμαρτυρία της να τονίζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    -«Θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας μας για τις αποφάσεις των τριών διαιτητών στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής στο Ιβανώφειο.

    Θεωρούμε ότι οι κακές αποφάσεις του διαιτητικού τριδίμου επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας, καθώς :

    1) Η γηπεδούχος ομάδα εκτέλεσε συνολικά 29 ελεύθερες βολές, έναντι 11 της δίκης μας. Πως είναι δυνατόν η ομάδα που σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα κυνηγάει στο σκορ, να εκτελεί τόσες πολλές βολές παραπάνω;;;;

    2) Στο 9’ λεπτό της 4ης περιόδου βεβαιώθηκε ανύπαρκτη παράβαση 5´ δευτερολέπτων σε αθλητή μας για μη έγκαιρη επαναφορά μπάλας από την εξωτερική γραμμή, όταν δεν έχουν περάσει ούτε 3’!!!!

    3) Για αντιαθλητικό φάουλ που έγινε σε αθλητή μας, δόθηκε απλό φάουλ στον παίχτη της αντίπαλης ομαδας και αντιαθλητικό στον δικό μας παίχτη!!!!

    4) Να σημειωθεί ότι η παραπανω φάση δεν δυνατόν να αποτυπωθεί σε βίντεο, καθόσον από το 8ο λεπτό έως το 2:57’ λεπτό της τελευταίας περιόδου δεν υπάρχει ροή και αναμετάδοση του αγώνα καθως για άγνωστο λόγο διακόπτεται……

    5) Στο 2’ λεπτό της 4ης περιόδου δόθηκε φάουλ σε αντίπαλο παίχτη με καλαθι και μια συμπληρωματική βολή, όταν το σουτ κόπηκε καθαρά από αθλητή μας και ενώ η μπάλα ήταν ακόμη στην άνοδο!!!!

    6) Σφυριχτηκαν και δόθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα 2 φάουλ στην αντίπαλη ομαδα, τα οποία ήταν ανύπαρκτα!!».

     

    Το Δ.Σ του συλλόγου μας

     

    Comments are closed.