Bookmarks

    Με νίκη (2-0) κόντρα στον Πανδραμαϊκό μετά από πολύ καλή εμφάνιση, συνέχισε τις υποχρεώσεις σε ένα πολύ καλό αλλά επεισοδιακό παιχνίδι με τις δύο κόκκινες κάρτες των φιλοξενούμενων.

     

    Ανοιχτό θέαμα με όμορφες στιγμές

    Σε όλη τη διάρκεια του το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι με πάθος, δύναμη και πολλές προσωπικές δυνατές μονομαχίες. Βέβαια να τονίσουμε ότι η ποιότητα του αγώνα θα ήταν καλύτερη εάν ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» δεν ήταν στην κατάσταση που βρίσκεται με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας. Παρόλα αυτά Καβάλα και Πανδραμαϊκός έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές και γενικότερα άφησαν θετικές εντυπώσεις. Θετικότερες εντυπώσεις βέβαια άφησαν οι παίκτες του Γιώργου Αγγελίδη που κατά διαστήματα ήταν εκρηκτικοί, απείλησαν με πολλές αξιώσεις την αντίπαλη εστία, είχαν σωστή τακτική και δίκαια πήραν μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ (2-0) που τους διατηρεί στην 2η θέση της βαθμολογίας.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στην πρώτη επίσκεψη του στην εστία του Πανδραμαϊκού ο Α.Ο.Κ. απείλησε με τον Σαλπιγγίδη το σουτ του οποίου στο 10΄σταμέτησε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού των φιλοξενούμενων. Στο 34’ στην κυριολεξία χάθηκε η μπάλα από τους παίκτες της Καβάλας, όταν από τον έξοχο συνδυασμό των Ιορδανίδη με τον Κατσαμάγκα, ο Ρουμπιές με δυνατό ευθύβολο σουτ διαμόρφωσε το (1-0) .Μάλιστα στο 38΄ο ίδιος παίκτης εκ νέου απείλησε την αντίπαλη εστία με το δυνατό σουτ που έπιασε με τους αμυντικούς να απομακρύνουν ενώ δεν αποκλείεται η μπάλα να πέρασε τη νοητή γραμμή της εστίας του Πανδραμαϊκού. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 54’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Πινδώνης ενώ στο 63’ ο Πανδραμαϊκός έμεινε με 9 παίκτες  λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Γιαννόπουλου. Στο 74’ με κοντινή κεφαλιά ο Κατσαμάγκας διαμόρφωσε το (2-0) μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

     

    Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης (70’ Μαγκαφίνης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης (64’ Κατσέτης), Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης (87’ Γιαννακός), Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Κατσαμάγκας.

    Πανδραμαϊκός: Μάντζαρης, Μεντής, Ντόσης, Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (57’ Μπάμπουρας), Πινδώνης, Αχαλινόπουλος, Κουκόλης, Γιαννόπουλος, Παυλίδης (70’ Ρεβυθόπουλος).

    Comments are closed.