Bookmarks

    Σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, με πολλές συγκινήσεις και πλούσιο σε θέαμα και πολλές φάσεις, ο Α.Ο.Κ. μέσα στον Καμπανιακό είχε «φύλακα άγγελο» κάτω από τα δοκάρια του, τον γκολκίπερ Παναγιώτη Σταθάκη και αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0), στο πλαίσιο της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη ήταν πολύ ανταγωνιστική, με καλή τακτική με επιθετικούς προσανατολισμούς, μιας και ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε μέσα στην Χαλάστρα για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Κλασικές ευκαιρίες από τον Α.Ο.Κ.

    Να σημειώσουμε ότι το ντέρμπι του 1ου ομίλου, είχε πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό, με πολλές δυνατές μονομαχίες,, Καμπανιακός και Καβάλα έπαιξαν ανοιχτό και ποιοτικό ποδόσφαιρο μέσα σε αθλητικά πλαίσια κα με την πολύ εμφάνιση τους, ικανοποίησαν τους εκατοντάδες φιλάθλους που παρακολούθησαν το μεγάλο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι μπορεί να διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ο Α.Ο.Κ. ήταν αυτός που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και τους τρεις βαθμούς της νίκης, παίζοντας με πολύ καλή και έξυπνη τακτική.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Μόλις στο 9’ ο Ταϊρης έπιασε δυνατό σουτ αλλά σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας της Καβάλας Σταθάκης απομάκρυνε τον κίνδυνο ενώ στην επόμενη φάση το σουτ του Καζαντζίδη έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καμπανιακού. Στο 18’ οι «Αργοναύτες» έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν όταν από πλάγια θέση και μέσα στην περιοχή του Καμπανιακού ο Μπαρέττας έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αντίπαλο κάθετο δοκάρι. Στο 22’ είχαμε νέα μεγάλη για τον Α.Ο.Κ., αφού μετά την εντυπωσιακή ενέργεια από τα αριστερά του Μπαρέττα, ο Ρουμπιές μόνος του απέναντι στον Γιακουμή έπιασε δυνατό σουτ το οποίο με εντυπωσιακό τρόπο εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 48’ την επικίνδυνη σέντρα σουτ του Ν. Καθάριου, με δύσκολο και σωτήριο τρόπο εξουδετέρωσε ο Σταθάκης ενώ στο 60΄ο γκολκίπερ της Καβάλας που ήταν πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια του, αντέδρασε εντυπωσιακά στο δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του αγώνα του Καμπανιακού με τον Α.Ο.Κ., ήταν ο Γεώργιος Κόκκινος της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής που ήταν καλός σε γενικές γραμμές, με βοηθούς, τους κ.κ. Σκούτα-Τσιμόπουλο από την ίδια ένωση.

     

    Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π. (76’ Ξανθόπουλος), Βοσκόπουλος, Ταϊρης, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Καράμπελας (61’ Χατζηβασιλειάδης), Προσκυνητόπουλος, Κεχαγιάς, Μάνιος (46’ Καθάριος Ν., 83’ Γιαννόπουλος), Μπουτζίκος.

    ΑΟ Καβάλα (Γιώργος Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς (58’ Μανίσογλου), Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης (77’ Γερογιάννης), Ρουμπιές, Μπαρέτας (85’ Παπαδόπουλος), Καρακώστας (85’ Κατσέτης).

    Comments are closed.