Bookmarks

    Στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ και τελευταίο για αυτή την χρονιά συμμετείχε ο σύλλογος μας το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022. Ακόμα ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που η συμμετοχή  ξεπέρασε τους 960 αθλητές από 101 σύλλογος της Βόρειας Ελλάδας.

     

    Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 11 αθλητές και σε αυτό το πρωτάθλημα κατέκτησαν μετάλλιο οι πέντε. Οι αθλητές που στα τρία προκριματικά πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ συγκεντρώνουν την μεγαλύτερη βαθμολογία  ανάλογα με τα μετάλλια που κατέκτησαν προκρίνονται για το κλιμάκιο του 2023. Από τον σύλλογο μας οι αθλητές που  θα ενταχθούν στο κλιμάκιο είναι: ο Αγγής Παναγιώτης, ο Βουζίκης Κωνσταντίνος, η Λαζάρου Σοφία και η Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα.

    Συγκεκριμένα στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωση ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος τα μετάλλια κατέκτησαν Λαζάρου Σοφία  πρώτη θέση , Βαρδαβούλιας Άγγελος δεύτερη θέση, Αγγής Παναγιώτης, Βουζίκης Κωνσταντίνος και   Αρναούτης Δημήτρης  τρίτη θέση.  Ο προπονητής του συλλόγου Παλτόγλου Χάρης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους όλη αυτή τη χρονιά καθώς και τις  οικογένειες των αθλητών που  βρίσκονται πάντα δίπλα τους και στηρίζουν την προσπάθειά τους. Συνεχίζουμε δυναμικά με νέους στόχους για την επόμενη χρονιά.

    Comments are closed.