Bookmarks

    Σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, με πολλά γκολ, πολύ καλό  θέαμα, αμείωτο ενδιαφέρον και πολλές συγκινήσεις, ο Α.Ο.Κ. έχασε μέσα στην Κομοτηνή με σκορ (3-2) αν και άξιζε να πάρει κάτι κόντρα στον Πανθρακικό.

     

    Η εξέλιξη του παιχνιδιού θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είχε δραματικό χαρακτήρα αφού ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το συγκρότημα της Καβάλας, αλλά ο Πανθρακικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του 1ου ημιχρόνου και στην επανάληψη όχι μόνο πήρε το προβάδισμα στο 54ο λεπτό, αλλά φάνηκε να «σφραγίζει» την πολυπόθητη  νίκη με ακόμα ένα τέρμα (3-1) μισή ώρα αργότερα, όμως ο ΑΟΚ απάντησε αμέσως (3-2) και πάλεψε μέχρι το τέλος για να ισοφαρίσει, έχοντας ένα δοκάρι. Ειδικότερα στο δημοτικό στάδιο της Κομοτηνής, στο σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα του Πανθρακικού με τον Α.Ο.Κ. οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και νίκησαν με (3-2). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν  στο σκορ στο 7’ με τον Σαλπιγγίδη και ο Πανθρακικός ισοφάρισε στο 43΄με τον Αντωνιάδη και στο 53’ με γκολ του Βάσκου προηγήθηκαν με (2-1). Στο 84’ ο ίδιος παίκτης έγραψε το (3-1) και το 88’ ο Σαλπιγγίδης διαμόρφωσε το τελικό (3-2).

     

    Πανθρακικός: Κασκαντάμης, Μπαϊκαρά (24′ Αρετάς), Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Αντωνιάδης (64′ Κουτζίδης), Χακάν, Σαπνάρας, Σμάλης, Γιαννακιτσίδης (79′ Κωσταρέλης), Τανζού, Βάσκος

    Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Καζαντζίδης, Παβλόφ, Βαφειάδης, Σαλπιγγίδης, Μπαρέττας, Ρουμπιές, Καρακώστας. Αγωνίστηκαν και οι Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος και Κατσέτης.

    Comments are closed.