Bookmarks

    Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της, μια σημαντική χρονιά για τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας καθώς φέτος γιόρτασε  τα 20 χρονιά λειτουργίας του! Κάνοντας τον καθιερωμένο ετήσιο απολογισμό μπορούμε να πούμε ότι ήταν για τον σύλλογο ίσως η πιο γεμάτη αγωνιστικά χρονιά των τελευταίων χρόνων.

     

    Το 2022  ξεκίνησε δυναμικά με τη συμμετοχή του συλλόγου  σε σπουδαίες διοργανώσεις  όπως οι προαγωγικές εξετάσεις μαύρου ζωνών και ντάν.  Ακολούθησαν οι  φιλικές διοργανώσεις, τα πανελλήνια πρωταθλήματα, η διεξαγωγή σεμιναρίων αυτοάμυνας. Φυσικά  δεν έλειψαν και τα καλοκαιρινά προπονητικά camp που πλέον έχουν γίνει θεσμός. Από τις κορυφαίες στιγμές τη χρονιά που πέρασε ήταν η συμμέτοχη του δασκάλου  Παλτογλου Χάρη στην εθνική ομάδα  Ταεκβοντο. Από τη θέση του προπονητή συνόδευσε και καθοδήγησε την εθνική μας ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σόφια της Βουλγαρίας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Επιπλέον, δεν ήταν λίγες οι διακρίσεις που απέσπασε συνολικά ως σύλλογος αλλά και διασυλλογικά  στα πανελλήνια πρωταθλήματα

    Επίσης αξίζει να αναφέρουμε την ένταξη τεσσάρων αθλητών του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στο κλιμάκιο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος με σκοπό τη συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις.

    Ο προπονητής Παλτόγλου Χάρης θέλησε να δώσει τις ευχές του λέγοντας:

    -«Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν κοντά μας και μας στήριξαν με κάθε τρόπο. Συγκεκριμένα τα μέλη του συλλόγου μας τα παιδιά τις οικογένειές τους αλλά και την τοπική κοινωνία της Καβάλας που στέκεται δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζοντας  την προσπάθειά μας και δίνοντας κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, τόλμη και ενθουσιασμό».

    Comments are closed.