Bookmarks

    Ισόπαλο με σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε το γειτονικό ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και τον Α.Ο.Κ. και ο βαθμός της ισοπαλίας μάλλον αφήνει σε γενικές γραμμές τους «Αργοναύτες»/

     

    Να σημειώσουμε ότι έγινε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό, πλούσιο σε φάσεις και συγκινήσεις και το ενδιαφέρον του να είναι μεγάλο. Το γειτονικό ντέρμπι ήταν ανοιχτό με πάθος και δύναμη, πολλές δυνατές μονομαχίες και βέβαια κυριάρχησε η διάθεση και από τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο για να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο». Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν τους ρυθμούς τους, απείλησαν την εστία της Καβάλας αλλά τελικά δεν άλλαξε κάτι.

    Τέτοια ματς άλλωστε ανάμεσα σε Δόξα και Α.Ο.Κ., ακόμη και στη Γ’ Εθνική ξυπνάνε μνήμες του παρελθόντος αφού εκτός από το μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κίνητρο για τους δύο αντιπάλους για την κατάκτηση της νίκης αποτελεί πάντοτε το γόητρο.

    Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 7’ με τον Περσίδη που διαμόρφωσε το (0-1) αλλά στο 29’ οι «Αργοναύτες» έφεραν το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Καζαντζίδης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της Δόξας, έγραψε το (1-1) που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

     

    Δόξα Δράμας (Κετσιεμενίδης): Ηλιάδης (63’ Μπεζυρτζής), Θεοδοσιάδης, Ντόσης (79’ Κυριακίδης), Φραγγούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης, Περσίδης (63’ Πιτσιόλης), Κόντος (79’ Χατζηδημητρίου), Παπαδόπουλος, Μπλιός, Πιρές.

    Καβάλα (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης (63’ Κατσέτης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Βαφειάδης, Ιορδανίδης (74’ Γερογιάννης), Σαλπιγγίδης, Μπαρέττας (63’ Καρακώστας), Ρουμπιές.

    Comments are closed.