Bookmarks

    Archive for 8 October 2022

    Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, Α.Ο.Κ. και Βύρωνας Καβάλας έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο (8-9/10) με τις τεχνικές ηγεσίες τους να δοκιμάζουν διάφορα σχήματα και να βγάζουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

     

    Αρχικά ο Βύρωνας Καβάλας στο παιχνίδι της διπλανής πόρτας αντιμετώπισε την ΑΕΚ Καβάλας και σε μία ανοιχτή αναμέτρηση με πολύ καλό θέαμα πήρε τη νίκη με σκορ (3-1). Στο δεύτερο δυνατό φιλικό ο Α.Ο.Κ. που ήταν αρκετά καλός νίκησε τον Πανδραμαϊκό με σκορ (2-0) σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ.

     

    Με διαφορετικά συναισθήματα ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Elite League, Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και ΓΣ Ελευθερούπολης αφού η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου εντός έδρας νίκησε τον Χαρίλαο Τρικούπη με σκορ 95-62 ενώ την ίδια ώρα η αντίστοιχη του Νίκου Πενταζίδη γνώριζε την ήττα στ Αγρίνιο με 86-64.

     

    Θυμίζουμε πως η φετινή σεζόν είναι συνολικά η 36η για το εν λόγω πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει μπασκετικής κατηγορίας της χώρας μας (ξεκίνησε τη σεζόν 1986-1987), με το όνομα της Elite League πλέον να την κοσμεί στο εξής και να σηματοδοτεί τη νέα εποχή της.