Bookmarks

    Σε δυνατή φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης, ο Α.Ο.Κ. κόντρα στην ομώνυμη ομάδα μετά από πολύ μέτρια εμφάνιση έχασε με σκορ (2-1).

     

    Να τονίσουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη που είχε κάποια καλά διαστήματα, έδειξε κυρίως αδυναμίες στη διαχείριση του παιχνιδιού σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Αλεξανδρούπολης. Γενικά έγινε ένα δυνατό φιλικό, με πολλές προσωπικές μονομαχίες, ανοιχτό, με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.

    Ο ΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ όταν στο 12′ ο Καρακώστας μετά από προσπάθεια του Ρουμπιέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή με πλασέ. Τρία λεπτά μετά η Αλεξανδρούπολη προειδοποίησε με σουτ του Καρακασίδη που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καβάλας. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 19′ μετά από ασίστ του Παπάζογλου στο 19′. Στο 22′ μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη θα φύγει άουτ, ενώ στο 35′ ο Σταθάκης μπλόκαρε το σουτ του Πατσιώρα. Στο 40′ ο Παπάζογλου θα χρηστεί σκόρερ κάνοντας την ολική ανατροπή για τους Εβρίτες. Στο β’ μέρος και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους αλλά καμία δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ.

     

    Διαιτητής: Στρατούδης – Βοηθοί: Δήμος, Παλαιοπάνης.

     

    Αλεξανδρούπολη FC (Ουσταμπασίδης): Μπόγλου, Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελίδης, Παπαγεωργίου, Λίτσιος, Πατσιώρας Α., Ντέμπροβα, Πατσιώρας Κ., Ευθυμιάδης, Παπάζογλου, Καρακασίδης.

     

    ΑΟ Καβάλα (Αγγελίδης): Σταθάκης, Καζαντζίδης, Μπατσάρας, Γερογιάννης, Μπιμπισίδης, Κατσέτης, Βαφειάδης, Σαλπιγγίδης, Ιορδανίδης, Ρουμπιές, Καρακώστας.

     

     

    Comments are closed.