Bookmarks

    Με το δεξί κατάφερε να εκκινήσει τις υποχρεώσεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, η οποία κατάφερε να κάμψει μετά από καλή εμφάνιση, την αντίσταση του ΚΑΟ Δράμας στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι με 67-62, αναμέτρηση η οποία έγινε στο κλειστό της Καλαμίτσας, «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

     

    Ουσιαστικά, η αρμάδα από την Α2 Ανδρών κατάφερε να κερδίσει έναν πολύ πιο έτοιμο χρονικά αντίπαλο, ο οποίος έχει δώσει ήδη περισσότερα δείγματα γραφής και ήταν αρκετά ανταγωνιστικός στο σημερινό ματς παρά τη δεδομένη διαφορά ποιότητας δύο εθνικών κατηγοριών.

    Φυσικά, από το εν λόγω στάδιο της σεζόν ουδεμία σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα, με τους προπονητές των δύο συλλόγων να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα κάτι λιγότερο από ένα μήνα πριν από την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Α2 και Γ Εθνική, αντίστοιχα. Το ίδιο βέβαια να σημειώσουμε ότι ισχύσει και για τον προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Νίκο Πενταζίδη ο οποίος έβγαλε τα δικά του πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

     

    Τα ημίχρονα: 40-30, 67-62

    Comments are closed.