Bookmarks

    Με τον Βραζιλιάνο, Ρικάρντο Πιρές να κάνει ντεμπούτο, παίζοντας όλο το 90λεπτο, η Δόξα Δράμας αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ (1-1) σε εντός έδρας πολύ δυνατό φιλικό, πολύ χρήσιμο για την εξαγωγή συμπερασμάτων με τον Αετό Ορφυνίου.

     

    Να τονίσουμε ότι στο 73΄ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το (0-1) με τον Παλληκαρά, ενώ στο 75΄ ήρθε το (1-1) με δράστη τον 17χρονο Παύλο Χατζηδημητρίου, που ήταν από τα κέρδη του τεστ, σκοράροντας με κεφαλιά (στο 83΄ ζήτησε ακόμα ένα γκολ του νεαρού, αλλά υπήρχε υπόδειξη ότι η μπάλα δε πέρασε τη γραμμή).

    Δοκάρι για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη είχε στο 48΄ ο Πιρές, ενώ στο φιλικό έπαιξε και ο Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, που απασχολεί τους “Μαυραετούς” και θα αποκτηθεί, αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό.

    Ο 24χρονος εξτρέμ, με θητεία σε Ορφέα Ξάνθης και εσχάτως Ξάνθη, ήταν δημιουργός του (1-1, με ασίστ, ενώ αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος.

    Μετά το ματς, ο τεχνικός της Δόξας, Κυριάκος Κετσιεμενίδης έκανε δηλώσεις στις οποίες σημείωσε τα εξής: «Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, η ομάδα είναι καινούργια και θέλει το χρόνο της για να βγάλει αυτά που δουλεύουμε. Σίγουρα υπάρχουν θέματα που θέλουν προσοχή και βελτίωση και ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Υπάρχει χρόνος μπροστά αι θα τον αξιοποιήσουμε όσο γίνεται καλύτερα».

     

    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Καζαντζίδης, Μπλιος, Μκρτσιάν, Φραγκούλης (58′ Θεοδοσιάδης), Περσίδης (46′ Τανζού), Τζελίδης, Κόντος (46′ Παπαϊωάννου), Παπαδόπουλος (82′ Κυριακίδης Δ.) Βάντερσον (58′ Ρούτσης), Πιρές.

     

    ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ: Τοπαλίδης, Άντι, Μαρίνος, Δελής, Τούρα, Καραγιαννίδης, Μάριος, Λάζος, Κλάιντι, Καλτσίδης, Τσίλογλου. Έπαιξαν και οι Παλληκαράς, Μαντέσος, Μαυρέας, Σίλντι, Σνάλα, Κιουτσούκης.

     

     

    Comments are closed.