Bookmarks

    Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες και έτσι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση και αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι πιθανότητες έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων τον μήνα Σεπτέμβριο είναι πλέον πάρα πολύ μικρές.

     

    Την ίδια ώρα να θυμίσουμε ότι από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είχε γίνει γνωστό ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας 2022-2023 μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου 2022 κάτι το οποίο προς το παρόν φαίνεται δεν φαίνεται να γίνεται ορατό αφού όπως όλα δείχνουν τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου.

    Αναλυτικά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

    –Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου δεν θα διεξαχθεί λόγω αδυναμίας να παραβρεθούν σε αυτήν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA. Συγκαλείται νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα.
    –Οι αποφάσεις για τα θέματα του Μητρώου Ερασιτεχνικών Σωματείων και της υπόθεσης της ΕΠΣ Πειραιά, παραπέμπονται για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Σεπτεμβρίου. Συνεπώς για ακόμα μια φορά αποφάσεις δεν ελήφθησαν. Η ΓΣ που θα γινόταν στην Ξάνθη και μεταφέρθηκε στην Αθήνα τελικά αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί νέα δυο εβδομάδες πιο μετά. Τότε θα συζητηθεί από την ΓΣ και το θέμα της αναστολής των πρωταθλημάτων. Στο μεταξύ η ΕΠΟ δεν έχει λάβει καμία απόφαση και για το θέμα του Αγροτικού Αστέρα, του Ορφέα Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης διατηρώντας τις ομάδες και τις ΕΠΣ σε ομηρία”.

    Comments are closed.