Bookmarks

    Στον 1ο όμιλο της νέας Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα συμμετέχουν τόσο ο Α.Ο.Κ. όσο και ο νεοφώτιστος Βύρωνας Καβάλας. η κλήρωση του οποίου όπως αποφασίστηκε θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αποφασίστηκε τελικά για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

     

    Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ την Πέμπτη. Στις 19 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που περιλαμβάνει τις κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ (μεταξύ αυτών και την κυπελλούχο Δωδεκανήσου ΑΕΡΑ), ενώ συμπληρώθηκε και το προεδρείο της Ε.Ε. της ΕΠΟ έπειτα από μυστική ψηφοφορία.

    Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφέρονται τα εξής:
    «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της (σ.σ. Πέμπτη) συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.
    – Κατά το άρθρο 33 παρ. 9 του Καταστατικού της ΕΠΟ προχώρησε στην εκλογή αναπληρωτή προέδρου, Α’ αντιπροέδρου και ταμία. Κατόπιν της μυστικής ψηφοφορίας που διενεργήθηκε στις θέσεις εξελέγησαν:
    Αναπληρωτής πρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).
    Α’ αντιπρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).
    Ταμίας: Κλέαρχος Τζαφέρης (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).
    Κατόπιν αυτών το προεδρείο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ διαμορφώνεται ως εξής:
    Πρόεδρος: Παναγιώτης Μπαλτάκος
    Αναπληρωτής πρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου
    Α’ αντιπρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου
    Β’ αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης
    Ταμίας: Κλέαρχος Τζαφέρης
    – Η κλήρωση της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην οποία συμμετέχουν οι κυπελλούχες ομάδες των Ενώσεων θα διενεργηθεί στις 19 Αυγούστου 2022.
    – Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ορίσθηκε για τις 2 Οκτωβρίου 2022».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις πρωταθλητές θα προβιβάζονται απευθείας και χωρίς μπαράζ στη Super League 2, ενώ ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζεται θα καθοριστεί μόλις «κλειδώσει» ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

    Παράλληλα, αποφασίστηκε να αρθεί ο περιορισμός της ηλικίας των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στη Γ’ Εθνική, που ήταν έως 28 ετών, ενώ θα επιτρέπεται να δηλώνονται 5 ποδοσφαιριστές άνω των 34 ετών. Πάντως, ο τρόπος διεξαγωγής σύμφωνα με τις διαρροές δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς οι 76 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής (αλλά ίσως δεν δηλώσουν όλες) θα χωριστούν σε τέσσερις (4) ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

     

    Υπεύθυνος της ακαδημίας

    ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ.

    ο Κώστας Τσιμτσιρής

    Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της γενικότερης αναδιοργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου μας, αναλαμβάνει νέος υπεύθυνος της ακαδημίας ποδοσφαίρου μας ο Κώστας Τσιμτσιρής. Ο Κώστας ήταν για αρκετά χρόνια Υπεύθυνος της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Καβάλας, όπου ξεχώρισε για το έργο και την προσφορά του, και με μεγάλη χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Καβάλα.

    Μετά από μια δύσκολη χρονιά για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα, τόσο στους άνδρες όσο και στην ακαδημία, ήρθε ο καιρός όλοι μαζί να φτιάξουμε κάτι πιο όμορφο και σωστά δομημένο ώστε να μπουν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες για την ακαδημία ποδοσφαίρου μας που μπαίνει σε νέες βάσεις, ενώ η έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς ορίστηκε για τις 29 Αυγούστου. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο 6979004027 (Κ.Τσιμτσιρής).

    Comments are closed.