Bookmarks

    Σε δύο ακόμη προσθήκες ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Α.Ο. Καβάλα αφού η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού Δημήτρη Δημητρακούδη και του νεαρού επιθετικού Κώστα Σαλπιγγίδη.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο επιθετικό, Κώστα Σαλπιγγίδη ο οποίος, την περσινή σεζόν ξεχώρισε με την φανέλα του Μ.Α. Ορφανίου πετυχαίνοντας 6 τέρματα σε 22 αγωνιστικές. Από κει και πέρα ο Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό αμυντικό Δημήτρη Δημητρακούδη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Σοχού ενώ αγωνίστηκε στην Γερμανία με την φανέλα της Essingen.

     

    Η ανακοίνωση για τον

    Δημήτρη Δημητρακούδη

    -«Ο Α.Ο Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Δημητρακούδη.

    Ο 21 ετών αμυντικός, πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Σοχού ενώ έχει εμπειρίες και από τις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας.

    Δημήτρη καλώς όρισες στην Καβάλα. Καλώς ήρθες στον ΑΟΚ!»

     

    Η ανακοίνωση για

    τον Κώστα Σαλπιγγίδη

     -«Ο Α.Ο Καβάλα ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Κώστα Σαλπιγγίδη.

    Ο 22χρονος επιθετικός, ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ την περασμένη σεζόν ήταν μέσα στους 10 κορυφαίους σκόρερ του Α’ Ομίλου με την φανέλα του Μ.Α. Ορφανίου, σκοράροντας έξι από τα δεκατρία συνολικά τέρματα που πέτυχε η Καβαλιώτικη ομάδα.

    Κώστα σε καλωσορίζουμε στον ΑΟΚ και σου ευχόμαστε μια όμορφη χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

     

    Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα Α.Ο.Κ. έχει ανακοινώσει πως στο ρόστερ του θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο οι Κωνσταντίνος Παπαποστόλου, Τάσος Μαγκαφίνης, Χρήστος Καρακώστας, Ορέστης Μπατσαράς, Χρήστος Σιαματάς, Τάσος Παπαδόπουλος,Αντώνης Πετράκης και Κώστας Σαλπιγγίδης.

     

    Comments are closed.