Bookmarks

    Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας υπενθυμίζει σε όλα τα σωματεία που δεν έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το έτος 2022 ότι, θα μπορούν να το πράξουν μέχρι 31/07/2022 υποβάλλοντας ολοκληρωμένη την αίτηση επικαιροποίησης.

     

    Σε αντίθετη περίπτωση, σύμφωνα με την ενημέρωση της ίδιας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τα σωματεία θα διαγραφούν από το Μητρώο.

    Στοιχεία για τα εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο, καθώς και για όσα από αυτά έχουν επικαιροποιήσει επιτυχώς τα στοιχεία τους για το 2022, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. στη διεύθυνση https://somateia.gga.gov.gr/eggegramena-somateia .

    Στη διεύθυνση https://somateia.gga.gov.gr/aitiseis-2022 μπορείτε να δείτε πόσα σωματεία και ποιά έχουν ολοκληρώσει ή όχι την υποβολή της αίτησης για το έτος 2022.

    Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων όπως μεριμνήσουν του ζητήματος εντός της ανωτέρω προθεσμίας.

     

    ΕΠΟ/Διαιτησία: Τσιάρας

    και Μυλοπούλου στις

    λίστες SL1 και SL2

    Η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση της έκανε γνωστές τις λίστες αξιοματούχων για την νέα αγωνιστική περίοδο στις Εθνικές Κατηγορίας. Σε ότι έχει να κάνει με την καβαλιώτικη διαιτησία σημειώνεται ότι η Αναστασία Μυλοπούλου είναι στον πίνακα των Γυναικών για την Super League ενώ ο Παναγιώτης Τσιάρας θα συνεχίσει να δίνει το παρών στον πίνακα αλλά και στα γήπεδα της Super League 2. Από κει και πέρα στην Γ’ Εθνική, την Καβαλιώτικη διαιτησία θα εκπροσωπούν, ο Αναστάσιος Τσιλίκας και ο Ανάργυρος Κατσίνης μαζί με την Αναστασία Μυλοπούλου η οποία δίνει το παρών της και στον συγκεκριμένο πίνακα.

     

    Κανονισμός ιδιότητας

    και μετεγγραφών

    παικτών 2022-2023

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ενόψει της νέας μετεγγραφικής περιόδου και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, γνωστοποιεί σε όλα τα σωματεία της δύναμής της το νέο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο., ο οποίος εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίαση της 29/6/2022 (αρ. 27).  Ο Κανονισμός αυτός (ο οποίος θα βρίσκεται και στην καρτέλα “ΣΧΕΤΙΚΑ” – “ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ” της ιστοσελίδας της ΕΠΣ Καβάλας) είναι που καθορίζει τις ενέργειες για κάθε μετεγγραφική κίνηση των ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όλα τα σωματεία όπως μελετήσουν το επισυναπτόμενο έγγραφο και προσφύγουν σε αυτό για κάθε απορία τους, σχετικά με ενέργειες και δικαιολογητικά για τη μετεγγραφική κίνηση ενός ποδοσφαιριστή.

    Comments are closed.