Bookmarks

    Στα ύψη βρίσκεται η αγωνία στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. αφού οι «σωτήρες» οι οποίοι έταζαν «λαγούς με πετραχήλια» στην κυριολεξία εξαφανίστηκαν και ουδείς πλέον γνωρίζει πιο είναι το μέλλον του κι αν τελικά βρεθεί λύση και από που θα έρθει στο πολύ «καυτό» καλοκαίρι που διανύουμε.

     

    Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι πολύ δύσκολο καλοκαίρι για μια ακόμη περίοδο αυτό που κυλάει για την ιστορική Καβάλα που θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική μετά την φυγή Άλεξ Χαντιτάγκι, αφού ουδείς ενδιαφέρθηκε για την διοίκηση των «Αργοναυτών» μετά την παρέλευση της προθεσμίας από την πρόσκληση ενδιαφέροντος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., τα μέλη του οποίου όπως είναι γνωστό, τον στήριζαν με «νύχια δόντια»

    Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν με τον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., να δηλώνει στο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα:

    -«Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα 1965 κ. Αlex Haditaghi για να μας ξεκαθαρίσει την θέση του αλλά δυστυχώς δεν λάβαμε απάντηση, πράγμα το οποίο μας θλίβει ιδιαίτερα». Μάλιστα εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. που είχε δώσει «γη και ύδωρ» στον Άλεξ Χαντιτάγκι, σήμερα είναι υποχρεωμένο και πρέπει να βρει λύση προκειμένου η ομάδα να αποφύγει τα χειρότερα τα οποία….. όταν κάποιοι τα επισήμαιναν, κάποιοι άλλη έκρυβαν την αλήθεια κάτω από το χαλί διότι δεν ήθελαν να την δούνε κατάματα. Έτσι ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Α.Ο.Κ. οδηγείται σε αδιέξοδο και το χειρότερο είναι ότι η απαξίωση που «εισπράττει» είναι μοναδική, ανεπανάληπτη και δυστυχώς άνευ προηγουμένου. Ενδεικτικό είναι ότι στην ποδοσφαιρική κοινωνία του νομού Καβάλας ότι την ίδια ώρα στην Ε.Π.Σ. Καβάλας οι περισσότερες ομάδες ανακοινώνουν συνεχώς παίκτες με βαρβάτα συμβόλαια αφού θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στα νέα τοπικά πρωταθλήματα γυρνώντας οι παράγοντες τους «την πλάτη» στον Α.Ο.Κ.  και δίνουν αρκετά χρήματα σε ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ενώ κάποιοι δυνατοί παράγοντες θα μπορέσουν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους τον Α.Ο.Κ.. Δυστυχώς όπως αυτό δεν γίνεται πράξη. Βλέπετε τους υγιείς παράγοντες που οδήγησαν τον Α.Ο.Κ. σε ένα σωματείο νοικοκυρεμένο που δεν χρωστούσε ούτε ένα ευρώ στην τοπική κοινωνία, κάποιοι όχι μόνο δεν αναγνώρισαν την προσφορά τους αλλά είχαν το θράσος να τους στήσουν και στην γωνία και σήμερα οι ίδιοι «εισπράττουν» την κατακραυγή των φιλάθλων. Δυστυχώς όμως ο Α.Ο.Κ. είναι αυτός που σήμερα βρίσκεται στο «χείλος» του γκρεμού» και από το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλα, απαιτεί να δώσει λύση.

    Comments are closed.