Bookmarks

    Archive for 10 June 2022

    Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Καβάλας μπαίνει στη «μάχη» για την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία με αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 9 έως 10 Ιουλίου 2022 και θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καβάλας.

     

    Μία σειρά παιχνιδιών με παρουσία οπαδών μπορεί να δώσει στους αθλητές πλεονέκτημα για τις ρεβάνς, σε αντίστοιχους αγώνες στην Αλεξανδρούπολη στις 21 έως 23 Ιουνίου 2022 (Β’ Φάση). Όπως προκύπτει από την κλήρωση της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022 που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και αφορούσε στο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης για τη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, ανατέθηκε στην πόλη της Καβάλας η διεξαγωγή των αγώνων για την Α’ Φάση του Πρωταθλήματος.

    Κάτοικος Καβάλας θα είναι και για τη νέα περίοδο ο Διονύσης Σκουλίδας, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την Ελευθερούπολη, που ανακοίνωσε με τη σειρά την επέκταση της κοινής τους πορείας το πρωί της Παρασκευής (10/6).

     

    Έτσι  ο ικανός σκόρερ θα φοράει τα χρώματα του ΓΣ Ελευθερούπολης και τη σεζόν 2022-23, εκεί όπου με την απουσία των Καρδίτσας και Ψυχικού θα υπάρχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία διεκδίκησης των εισιτηρίων ανόδου στη Basket League.

    Φέτος, στην πρώτη του σεζόν με την Ελευθερούπολη στην Α2, μέτρησε 13.5 πόντους, 4 ριμπάουντ αλλά και 3 τελικές πάσες ανά βραδιά και άφησε τρομερές εντυπώσεις σε κάθε τομές του επιθετικού παιχνιδιού.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Ελευθερούπολης αναφέρει τα εξής: