Bookmarks

    Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Καβάλας μπαίνει στη «μάχη» για την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία με αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 9 έως 10 Ιουλίου 2022 και θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καβάλας.

     

    Μία σειρά παιχνιδιών με παρουσία οπαδών μπορεί να δώσει στους αθλητές πλεονέκτημα για τις ρεβάνς, σε αντίστοιχους αγώνες στην Αλεξανδρούπολη στις 21 έως 23 Ιουνίου 2022 (Β’ Φάση). Όπως προκύπτει από την κλήρωση της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022 που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και αφορούσε στο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης για τη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, ανατέθηκε στην πόλη της Καβάλας η διεξαγωγή των αγώνων για την Α’ Φάση του Πρωταθλήματος.

    Ο όμιλος περιλαμβάνει 4 ομάδες: ΝΟΘΑ Καβάλας, ΣΑΠΚ Νεάπολης, Νέος Ηρακλής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Ο Β’ Προκριματικός Γύρος θα διεξαχθεί 21-23 Ιουλίου 2022, ενώ στην Τελική Φάση (29-31 Ιουλίου) προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου Πανελληνίως (σύνολο 8 ομάδες).

    Από τις 19 συνολικά ομάδες της Γ’ Εθνικής, στη Β’ Εθνική ανεβαίνουν οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης. Η ομάδα της Καβάλας, αν προκριθεί, θα αναζητήσει ανάμεσα σε άλλες 7 ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση, ένα εκ των συνολικά δύο διαθέσιμων «χρυσών» εισιτηρίων μετά από πλήθος αγώνων στους οποίους θα συμμετάσχει.

    Comments are closed.