Bookmarks

    Τον πολυτιμότερο παίκτη του Α.Ο.Κ., για τη σεζόν 2021/22 επέλεξαν οι φίλαθλοι της Καβάλας και ο λόγος γίνεται για τον τερματοφύλακα Ηλία Κυρίτση, ο οποίος είχε μία εξαιρετική χρονιά και υπερασπίστηκε με μεγάλη επιτυχία τα γκολπόστ των «Αργοναυτών».

     

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει τα εξής:

    -«Έπειτα από τη ψηφοφορία των φιλάθλων της ομάδας, ο Ηλίας Κυρίτσης είναι ο MVP της χρονιάς 2021-2022.

    Ευχαριστούμε τον Ηλία Κυρίτση και φυσικά όλους τους παίκτες της ομάδας μας, για τη πολύτιμη προσπάθεια που κατέβαλαν τη φετινή σεζόν».

     

    Πολλά ανοιχτά μέτωπα στον Α.Ο.Κ.

    Από κει και πέρα στον Α.Ο.Κ. αναμένουν την άφιξη του Άλεξ Χαντιτάγκι οπότε και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις οι οποίοι θα έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άλεξ Χαντιτάγκι αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. καθώς επίσης και με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη προκειμένου να οριστικοποιηθεί το θέμα της παραμονής του ή όχι στον πάγκο της ομάδας της Καβάλας αφού όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Όσον αφορά τους παίκτες που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ, να τονιστεί ότι θα γίνει μια προσπάθεια να παραμείνει ο βασικός κορμός των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και τη νέα περίοδο στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. όπως είναι οι Κυρίτσης, Σαμπανίδης, Καζαντζίδης, Θωμαΐδης, Στίκας και κάποιοι άλλοι. Από τους ξένους ποδοσφαιριστές στη λίστα παραμονής είναι ο Γερμανός Πάτρικ Έμπερτ, ο οποίος όμως δεν είναι εύκολο να παραμείνει αφού τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. Στις προθέσεις της διοίκησης των «Αργοναυτών» είναι να ανέβουν στην πρώτη ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα Κ20. Γενικά ο Α.Ο.Κ. θέλει να πάει με ένα… Ελληνικό μοντέλο στη νέα αγωνιστική περίοδο που όπως όλα δείχνουν ότι θα είναι η Γ’ Εθνική.  Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν όταν όλα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, δηλαδή που θα αγωνιστεί η ομάδα της Καβάλας. Βέβαια στη Γ` Εθνική σίγουρα ο  Α.Ο.Κ. θα έχει περισσότερους Έλληνες παίκτες στο έμψυχο δυναμικό του, ενώ όπως αναμένεται θα χρειαστούν και νεαροί ποδοσφαιριστές, ανάλογα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Γεγονός πάντως είναι ότι οι επόμενες ημέρες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στον Α.Ο.Κ. για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του.

    Comments are closed.