Bookmarks

    Οι Πάνθηρες Καβάλας με δελτίο τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα γνωστοποίησαν ότι, προπονητής των τμημάτων υποδομών για την νέα περίοδο θα είναι ο πρώην προπονητής Γυναικών και Νεανίδων, Βαγγέλης Καρατσομπάνης.

     

    Την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Πάνθηρες Καβάλας, προανήγγειλαν την έναρξη συνεργασίας και σε αναδιάταξη και ενίσχυση του προπονητικού τους επιτελείου. για τα τμήματα Γυναικών και Νεανίδων, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

     

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Ο Βαγγέλης Καρατσομπανης είναι ο νέος προπονητής των ακαδημιών και υποδομών του συλλόγου μας.

    Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας και ξεκινώντας τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά, οι Πάνθηρες προσχωρούν σε αναδιάταξη και ενίσχυση του προπονητικού τους επιτελείου.

    Ο κόουτς Βαγγέλης Καρατσομπάνης, προπονητής των ομάδων γυναικών και νεανίδων στις δύο τελευταίες σεζόν, συνεχίζει την προπονητική δουλειά στον σύλλογό μας ως προπονητής των ακαδημιών, στα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων.

    Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κοουτς για όσα έχει προσφέρει στους Πάνθηρες εδώ και χρόνια και είμαστε βέβαιοι για την καθοριστική του συμβολή στην περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση των υποδομών μας αλλά και στην επιτυχία του καθοριστικότερου στόχου του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού.

    Επίσης σας ενημερώνουμε πως η πλήρης σύνθεση του προπονητικού επιτελείου και ο νέος προπονητής γυναικών/νεανίδων θα ανακοινωθούν σύντομα».

     

    Comments are closed.