Bookmarks

    Ο Α.Ο.Κ. παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος μέσα στη Βέροια, έχασε με σκορ (2-1) αλλά το πιο δυσάρεστο είναι ότι υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική.

     

    Ένα απόγευμα θλιμμένο για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι αν και προηγήθηκαν μέσα στη Βέροια και άρχισαν να πιστεύουν στην σωτηρία τους, δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η ήττα έφερε τον υποβιβασμό.

     

    Πολύ πικρή σελίδα

    στην ιστορία του Α.Ο.Κ.

    Σε αγωνιστικό επίπεδο μπορεί η Βέροια να είχε την εδαφική πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η ομάδα της Καβάλας ήταν εκείνη που απείλησε περισσότερο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Ο Α.Ο.Κ. είχε πολύ καλή τακτική, οι παίκτες έπαιξαν πολύ ψυχωμένα, έδειξαν αποφασιστικότητα και πάθος, τους διέκρινε η δίψα για την διάκριση και κυρίως για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Γενικά οι «Αργοναύτες» παρά το άγχος της παραμονής στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στους πρωταθλητές του ομίλου, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, έπαιξαν με φιλότιμο απέναντι στην Βέροια που προφύλαξε κάποιους βασικούς έχοντας περισσότερο το μυαλό της στον μπαράζ ανόδου. Δυστυχώς όμως για την ομάδα της Καβάλας, η ήττα έφερε και τον υποβιβασμό σε μία πολύ πικρή σελίδα στην ιστορία του Α.Ο.Κ..

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 7’ του παιχνιδιού είχαμε το κόρνερ του Εμπερτ από αριστερά, ο Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο και ο Στίκας με μονοκόματο σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το (0-1). Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Αμούρ βγήκε μόνος με τον Παπαδόπουλο, αλλά το σουτ που επιχείρησε, εξουδετερώθηκε σωτήρια από τον γκολκίπερ της Βέροιας. Αλλά στο 29’ η Βέροια πανηγύρισε την ισοφάριση όταν ο Κάτσε με ωραία εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το (1-1). Στο 37’ ο Πεταυράκης έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και στο 41’ είχαμε την σέντρα – σουτ του Αμούρ από αριστερά, η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα της Βέροιας με τον Παπαδόπουλο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 50’ ο Πασάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά σούταρε πάνω στον Κυρίτση ενώ στο 53’ από το του Πόζογλου, ο Γαβριηλίδης δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Καβάλας. Στο 70’ ο Πασάς έστρωσε τη μπάλα στον Μαραγκό και αυτός σχεδόν από το σημείο του πέναλτι με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυρίτση για να διαμορφωθεί το (2-1). Στ 92’ ο Καζαντζίδης ένα πολύ δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Βέροιας.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Στην αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. μέσα στη Βέροια διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης της Ε.Π.Σ. Δράμας και βοηθοί του οι Γεώργιος Χατζηνάκος-Κωνσταντίνος Τσακίρης της Ε.Π.Σ. Δράμας. τους, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Βέροια (Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Ορφανίδης, Κάτσε (46’ Οικονόμου), Γαβριηλίδης (66’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κούατενγκ (36’ λτ Πόζογλου), Πασάς (79’ Καπνίδης).

     

    Καβάλα (Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Θωμαΐδης, Μπελεβώνης (70’ Γροσδάνης), Πανουργιάς (60’ Καραγιάννης), Έμπερτ, Σαμπανίδης (79’ Αλίμι), Σταμένκοβιτς, Αμούρ.

     

    *** Ο Α.Ο.Κ. κόντρα στη Βέροια θα παρατάχθηκε με δύο βασικές απουσίες αφού στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του δεν ήταν οι Καϊούμπι και Οκάν οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι.

    *** Από την άλλη πλευρά η Βέροια αγωνίστηκε χωρίς τους Βελλίδη, Μπουκουβάλα και Μούργο, που προτιμήθηκε να προστατευτούν ενόψει των αγώνων μπαράζ που ακολουθούν.

    *** Περίπου 50 και πλέον φίλοι της Καβάλας βρέθηκαν στο πέταλο των φιλοξενουμένων και με τη δυναμική τους παρουσία ενίσχυσαν την ομάδα τους στο δύσκολο ματς παραμονής, οι οποίοι ωστόσο έφυγαν πολύ απογοητευμένοι μετά την λήξη του παιχνιδιού.

    *** Ένα λεπτό καθυστερήσεων είχαμε στο α’ ημίχρονο ενώ στην επανάληψη τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν τρία.

     

    Super League 2-Βόρειος όμιλος

    Τα αποτελέσματα-34η αγωνιστική

    Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Super League 2 και συνοπτικά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στην 34η αγωνιστική, είναι τα εξής:

    Αν. Καρδίτσας-Ξάνθη 4-0
    Απόλλων Πόντου-Θεσπρωτός  0-0
    Βέροια-Καβάλα 2-1
    Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας 6-0
    Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου 0-0
    Ολυμπιακός Β’-Ολυμπιακός Βόλου 3-2
    Απόλλων Λάρισας-ΠΑΟΚ Β’ 2-1
    ΑΕ Λάρισας-Τρίκαλα Ματαιώθηκε
    Ρεπό: Πιερικός

     

    Super League 2-Βόρειος όμιλος

    Η βαθμολογία-34η αγωνιστική

    Βέροια 75 (61-23)

    ΑΕ Λάρισα 63 (38-14)

    Α.Ο Ξάνθη 53 (43-25)

    Αναγέννηση Καρδίτσας 51 (47-34)

    Ολυμπιακός Β’ 51 (40-31)

    Νίκη Βόλου 50 (37-19)

    Ηρακλής 46 (46-29)

    ΠΑΟΚ Β’ 41 (41-32)

    Αλμωπός Αριδαίας 39 (40-39)

    Απόλλων Πόντου  37 (34-38)

    Απόλλων Λάρισας 35 (27-42)

    Θεσπρωτός 34 (34-38)

    Πανσερραϊκός 33 (31-39)

    Πιερικός 32 (36-50)

    Καβάλα 31 (25-71)

    Ολυμπιακός Βόλου 29 (34-49)

    Τρίκαλα 21 (17-58)

    Comments are closed.