Bookmarks

    Στο πολύ σπουδαίο παιχνίδι που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ο Βύρωνας Καβάλας κόντρα στον Ιπποκράτη, πέτυχε σπουδαία νίκη ανόδου με σκορ (0-2) και πλέον το όνειρο είναι πολύ κοντά.

     

    Το παιχνίδι θα πρέπει να τονίσουμε ότι σε όλη τη διάρκεια του είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με πάθος, δύναμη, πολλές φάσεις και βέβαια πολλές συγκινήσεις με την ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη να σημειώνει μία ιστορική και τεράστια νίκη.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 25’μεγάλη στιγμή για τον Ιπποκράτη είχαμε με την υπέροχη προσπάθεια του Ευθυμιάδη να μην βρίσκει στόχο, με το σουτ του να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της ομάδας του Βύρωνα και στο 33′ το σουτ του Μουρατίδη εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Βύρωνα Καβάλας. Στο 50′ είχαμε απίστευτη φάση στην Αλεξανδρούπολη. Σε ένα χλιαρό σουτ του Δουμάνη που δεν αποτελούσε κίνδυνο, ο τερματοφύλακας του Ιπποκράτη έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Βύρωνας ανοίγει το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα. Στο 55′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δουμάνη, μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας του Ιπποκράτη και στο 70′ με ωραία ενέργεια και πλασέ του Δουμάνη, ο Βύρωνας Καβάλας κάνει το (0-2) στην Αλεξανδρούπολη μέσα  σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

     

    Μπαράζ ανόδου-1ος όμιλος

    Τα αποτελέσματα-5η αγωνιστική

    Ιπποκράτης Αλεξ/πολης-Βύρωνας 0-2

    Καμπανιακός-Πανθρακικός 2-0

    Προσοτσάνη-Ηρακλής Αμμουδιάς 2-1

    Ρεπό: Άρης Πετεινού

     

     

    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΑΓΩΝΕΣ)
    1. Βύρωνας Καβάλας 11 (7-2)
    2. Προσοτσάνη Δράμας 7 (8-3)*
    3. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 7 (9-6)
    4. Καμπανιακός 7 (7-4)*
    5. Πανθρακικός 7 (5-3)*
    6. Ηρακλής Αμμουδιάς 2 (1-3)*
    7. Άρης Πετεινού 0 (1-15)*
    Οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους

    Comments are closed.