Bookmarks

    Archive for 8 April 2022

    Χρηματικές «καμπάνες» ύψους 17.500 ευρώ επέβαλε το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2’ Εθνικής Κατηγορίας στην ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Θεσπρωτό.

     

    Ειδικότερα επιβλήθηκε χρηματική ποινή χρηματικό πρόστιμο 10.500 ευρώ για την είσοδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Alexander Haditaghi, στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό ε(03/10) αν και βέβαια η ποινή αναφέρει για «πειθαρχική παράβαση – είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο».Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας: ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση – είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χρηματικό πρόστιμο 10.500€ (αγώνας 6.3.22 με ΠΑΕ Θεσπρωτός).

    Μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση που λέγεται παραμονή βρίσκεται ο Α.Ο.Κ., ο οποίος στην 4η στροφή πριν τον επίλογο του πρωταθλήματος ταξιδεύει στη Λάρισα για να αγωνιστεί κόντρα στον τοπικό Απόλλων, σε έναν ακόμη μεγάλο τελικό για τους «Αργοναύτες».

     

    Τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς παίζει στη Δράμα ο Νέστος Χρυσούπολης ο οποίος στο πλαίσιο της 22ης και τ αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θα αντιμετωπίσει σε έναν πολύ μεγάλο τελικό τον βαθμολογικά αδιάφορο Πανδραμαϊκό, ενώ ο ΜΑ Ορφανίου θα ταξιδέψει στην έδρα του Άρη Αβάτου, σε ένα ματς με τυπική διαδικασία.

     

    Πραγματικά  στη μάχη της παραμονής στον 1ο όμιλο θα γίνει σκοτωμός αφού τρεις ομάδες ισοβαθμούν με 29 βαθμούς και αυτές είναι, η Δόξα Δράμας, ο Νέστος Χρυσούπολης και ο Θερμαϊκός Θέρμης και θα δώσουν σκληρές μάχες αφού οι δύο από αυτές θα σωθούν και η μία θα υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Στην Χρυσούπολη δικαιολογημένα υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση, η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο αλλά η αισιοδοξία υπάρχει για νίκη μέσα στη Δράμα είναι μεγάλη, αφού η κατάκτηση της θα οδηγήσει το Νέστο στην παραμονή του, στη Γ’ Εθνική.