Bookmarks

    Χρηματικές «καμπάνες» ύψους 17.500 ευρώ επέβαλε το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2’ Εθνικής Κατηγορίας στην ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Θεσπρωτό.

     

    Ειδικότερα επιβλήθηκε χρηματική ποινή χρηματικό πρόστιμο 10.500 ευρώ για την είσοδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Alexander Haditaghi, στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό ε(03/10) αν και βέβαια η ποινή αναφέρει για «πειθαρχική παράβαση – είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο».Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας: ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση – είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χρηματικό πρόστιμο 10.500€ (αγώνας 6.3.22 με ΠΑΕ Θεσπρωτός).

    Παράλληλα ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΜΑΝΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ο ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στον ΜΑΝΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟ α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες και στον ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες.

    ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χρηματικό πρόστιμο 1000€.

     

    Comments are closed.