Bookmarks

    Το όνειρο του Α.Ο.Κ. για παραμονή στην Super League 2 περνάει το μεσημέρι από τις Σέρρες2 στο ντέρμπι παραμονής κόντρα στον Πανσερραϊκό το οποίο θα κρίνει πολλά σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

     

    Η αναμέτρηση για τους «Αργοναύτες» δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως ένας μεγάλος τελικός δίχως αύριο και στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα φέρουν την ομάδα της Καβάλας ακόμη πιο κοντά στην παραμονή της. Πρόκειται για την αναμέτρηση η οποία θα καθορίσει τα πάντα η σχεδόν τα πάντα για την σωτηρία του Α.Ο.Κ. ο οποίος ναι μεν ελπίζει αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει σε μέγιστο βαθμό αφού οι αγωνιστικές που έχουν απομείνει μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι ο Έμπερτ  θα είναι στη διάθεση του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη αφού την δεύτερη ποινή της τιμωρίας του θα την εκτίσει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια.

     

    «Μπλόκο» στους Καβαλιώτες οπαδούς

    από την Αστυνομία των Σερρών

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4) απόφαση για τα μέτρα ασφαλείας στο ματς της Κυριακής Πανσερραϊκός- Α.Ο.Κ. Ουσιαστικά απαγορεύει στους φιλάθλους του να μετακινηθούν και να βρίσκονται στο γήπεδο της γειτονικής πόλης. Αναφέρεται μάλιστα ότι για το ίδιο παιχνίδι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα εκδώσει μόνο 1.200 εισιτήρια!

    Τα κυριότερα σημεία της απόφασης του Αστυνομικού Διευθυντή Σερρών Ευάγγελου Τσιώτα είναι τα εξής:

    -«Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 να εισέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα από τις θύρες (1), (3), (4) , (5) , (6) και (8) και να καταλάβουν θέσεις στις κερκίδες ανάλογα με το εισιτήριο που κατέχουν τηρώντας το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με Φιλάθλους το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο υγειονομικό πρωτόκολλο της SUPER LEAGUE 2.

    Επιπλέον θα γίνεται ενδελεχής έλεγχος έξωθεν των θυρών με σκοπό να μην εισέλθει κανένας φίλαθλος της φιλοξενούμενης ομάδας. Με απόφαση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 οι θύρες (2) και (7) δε θα λειτουργήσουν. Η φιλοξενούμενη Π.Α.Ε. δεν ζήτησε εισιτήρια.

    Η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση και η παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα επιτρέπεται σε πρώτη φάση σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με φιλάθλους της SUPERLEAGUE 2. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964, τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας να φιλοξενηθούν στην κερκίδα των επισήμων, φροντίζοντας για την ασφάλειά τους με τη διάθεση ικανού αριθμού προσωπικού ασφαλείας.

    Η είσοδός τους θα πραγματοποιηθεί από την θύρα (4). Η Π.Α.Ε.Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ να βγάλει ανακοίνωση σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οποιονδήποτε τρόπο κρίνει απαραίτητο να μην ακολουθήσουν φίλαθλοι την ομάδα στο διαλαμβανόμενο αγώνα»

     

    Super League 2

    32η αγωνιστική
    Κυριακή 17/4 – 14:45

    Βόρειος όμιλος

    Ολυμπιακός Β-Αλμωπός Αριδαίας 

    (Σάββατο 16/4 – 14:45)
    Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)
    Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Κομισοπούλου (Χανίων)

     

    Τρίκαλα-ΠΑΟΚ Β 

    (Σάββατο 16/4 – 14:45)
    Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
    Βοηθοί: Τζιότζιος (Θράκης), Διαμαντής (Ηπείρου)

     

    Βέροια-Ξάνθη
    Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
    Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Σάββας (Σερρών)

     

    ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου
    Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
    Βοηθοί: Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών)

     

    Απόλλων Πόντου-Πιερικός
    Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
    Βοηθοί: Χατζηνάκος, Τσακίρης (Δράμας)

     

    Ηρακλής-Θεσπρωτός
    Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
    Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Αναστασίαδης (Σερρών)

     

    Πανσερραϊκός-Καβάλα
    Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
    Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

     

    Απόλλων Λάρισας-Νίκη Βόλου
    Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)
    Βοηθοί: Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής), Νικολάου (Αθηνών)

     

    Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

    Comments are closed.