Bookmarks

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό της ΕΤΑΒΕ με συμμετοχή περισσότερων από 900 αθλητές από 100 αθλητικά σωματεία.

     

    Ο σκοπός του πρωταθλήματος είναι η συγκρότηση κλιμακίων για το έτος 2023.

    Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 16 αθλητές , κατάφεραν να διακριθούν οι 10 αθλητές. Δόθηκε η  δυνατότητα σε καινούργιους αθλητές να δοκιμάσουν για πρώτη φορά και να αγωνιστούν σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας αρκετές , οι αθλητές προετοιμάζονται  όσο το δυνατόν καλύτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και αγωνιστικότητα, ιδιαίτερα αυτοί που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φτάνοντας σε αυτές τις επιδόσεις. Τέσσερα χρυσά Τρία αργυρά και Τρία χάλκινα ήταν ο απολογισμός των μεταλλίων.

     

    Συγκεκριμένα τα μετάλλια κατέκτησαν:

    Χρυσό μετάλλιο πρώτη θέση

    ΑΓΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΛΑΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

    Αργυρό μετάλλιο δεύτερη θέση

    ΒΑΡΔΑΒΟΥΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΔΕΙΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    Χάλκινο μετάλλιο τρίτη θέση

    ΒΟΥΖΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ- ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ,ΠΑΤΕΝΤΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    Πολύ καλή εμφάνιση κάνανε οι ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΙΑΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΛΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ παρόλο που δεν κατάφεραν να διακριθούν για πολύ λίγο.

    Ο προπονητής του συλλόγου Παλτόγλου Χάρης έμεινε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών, δηλώνοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και η σκληρή δουλειά και οι περισσότερες προπονήσεις φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα..

    Επόμενος στόχος του συλλόγου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στη Χαλκίδα όπου θα συμμετέχουν  ΑΓΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΒΟΥΖΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

    Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Αθλητές.

     

    Comments are closed.