Bookmarks

    Έναν πολύτιμο βαθμό αυτόν την ισοπαλίας απέσπασε ο Α.Ο.Κ. στην Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό με σκορ (1-1) αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν ο βαθμός αυτός είναι αρκετός και θα πρέπει να αφήνει ικανοποιημένους τους «Αργοναύτες».

     

    Όπως αναμένονταν η αναμέτρηση είχε τον χαρακτήρα ενός σπουδαίου ντέρμπι με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Πιο πολύ «καίγονταν» για τη νίκη ο Α.Ο.Κ. λόγω της κακής βαθμολογικής θέσης που βρίσκονται και για το λόγο αυτό έπαιξε με επιθετικούς προσανατολισμούς αν και έπαιζε με την «πλάτη στον τοίχο» από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε. Ανέβασε αισθητά την απόδοση του στη συνέχεια,  είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε κάποιες φορές την εστία του Αλμωπού, μία ομάδα η οποία έδειξε ότι διαθέτει ένα δυνατό και καλοστημένο σύνολο, με ομοιογένεια. Γενικά έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα και κρίσιμη αναμέτρηση, μοιρασμένη στην μεγαλύτερη διάρκεια της από την οποία οι «Αργοναύτες»

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 7’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν κέρδισαν φάουλ σε πολύ επικίνδυνη θέση το οποίο εκτέλεσε ο Πέττας και ο Σουλιώτης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κυρίτση και διαμόρφωσε το (1-0). Η ισοφάριση για την ομάδα της Καβάλας ήρθε στο 73’ όταν ο Καϊούμπι με κεφαλιά από καλή θέση έγραψε το (1-1).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του παιχνιδιού του Α.Ο.Κ. μέσα στην Αριδαία, ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης της Ε.Π.Σ. Θράκης και βοηθοί του, οι κ.κ.Τζιότζιος (Ε.Π.Σ. Θράκης) – Καραγιάννης (Ε.Π.Σ. Θράκης). Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Σέχου, Ρουσσάκης, Κέρθι, Τριανταφυλλάκης, Κολλαράς, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

     

    Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Θωμαϊδης, Γροσδάνης, Αρμάλας, Καϊούμπι, Νεντέλκοβιτς, Σταμένκοβιτς, Καραγιάννης, Ρέτσος, Μπελεβώνης.

     

    *** Με τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών αγωνίστηκε ο Α.Ο.Κ. κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας αφού η τεχνική ηγεσία της δεν είχε στη διάθεση της, τους ποδοσφαιριστές, Στίκα, Έμπερτ και Οκάν οι οποίοι συμπλήρωσαν από 4 κίτρινες κάρτες ο κάθε ένας και οι οποίοι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους. Κάτι το οποίο να τονίσουμε ότι σημαίνει πως η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας μπορεί να υπολογίζει στους ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε, για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί, με τη Νίκη Βόλου, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

    *** Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, η ομάδα της Αριδαίας κέρδισε 2 κόρνερ ενώ από την άλλη πλευρά το συγκρότημα της Καβάλας κέρδισε 6 κόρνερ.

    *** Το συγκρότημα του Αλμωπού είχε 4 σουτ εντός της αντίπαλης εστίας και 3 σουτ εκτός εστίας ενώ από την άλλη πλευρά τα σουτ των παικτών του Α.Ο.Κ., στην εστία των γηπεδούχων ήταν 4 και εκτός εστίας είχαν 3 σουτ.

    *** Δύο (2) ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων στο α’ ημίχρονο και στην επανάληψη κρατήθηκαν τέσσερα (4) λεπτά καθυστέρησης ενώ 4 κίτρινες κάρτες δέχθηκε ο Αλμωπός και 4 κίτρινες οι παίκτες της Καβάλας.

    *** Τρεις (3) ποδοσφαιριστές του Αλμωπού Αριδαίας και ειδικότερα οι Κέρθι, Σέχου και Κολλαράς φόρεσαν την φανέλα των «Αργοναυτών» στο πρόσφατο παρελθόν.

    *** Η ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, ξεκινώντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, από την 2η αγωνιστική, του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 2, έχασε από την ομάδα Κ-20 της Ξάνθης με σκορ (1-2), αναμέτρηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Βερούλειο» στάδιο.

     

    Super League 2-Βόρειος όμιλος

    Αποτελέσματα-24η αγωνιστική

    Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη 1-0
    Ολυμπιακός Β’-Ηρακλής 0-0

    Απόλλων Λάρισας-Βέροια 0-1
    ΑΕ Λάρισας-Απόλλων Πόντου 0-0
    Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3
    ΠΑΟΚ Β’-Πιερικός Αναβολή
    Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός 3-1
    Αλμωπός Αριδαίας-Καβάλα 1-1

    Ρεπό: Πανσερραϊκός

     

    Η βαθμολογία

    (Σε 24 αγωνιστικές)
    1. Βέροια 52 (46-18)**
    ———————————–
    2. AE Λάρισα 47 (30-7)**
    3. Αναγέννηση Καρδίτσας 43 (33-14)***
    4. ΑΟ Ξάνθη 36 (30-15)*
    5. Νίκη Βόλου 35 (27-15)*
    6. Ηρακλής Θεσσαλονίκης 33 (26-16)
    7. Αλμωπός Αριδαίας 31 (32-25)*
    8. ΠΑΟΚ Β’ 29 (24-21)**
    9. Ολυμπιακός Β’ 29 (23-25)*
    10. Θεσπρωτός 24 (26-27)**
    11. Απόλλων Λάρισας 22 (15-30)**
    12. Απόλλων Πόντου 21 (24-30)***
    13. Τρίκαλα 20 (16-34)**
    ————————————————
    14. Πανσερραϊκός 20 (24-31)*
    15. Πιερικός 19 (20-31)**
    16. Ολυμπιακός Βόλου 19 (23-33)***
    17. Καβάλα 16 (14-61)***
    * Με έναν αστερίσκο όσες ομάδες έχουν ένα ματς λιγότερο
    **Με δύο αστερίσκους όσες ομάδες έχουν δύο ματς λιγότερα
    ***
    Με τρεις αστερίσκους όσες ομάδες έχουν τρία ματς λιγότερα.


    Comments are closed.