Bookmarks

    Με νέα επιστολή του που έδωσε στη δημοσιότητα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 Alexander Haditaghi, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη και ταυτόχρονα δηλώνει την απογοήτευση του για την διοίκηση της πόλης.

     

    Παράλληλα ο Alexander Haditaghi, τονίζει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του, στην Καβάλα. Χαρακτηριστικά ο Alexander Haditaghi στην ανακοίνωση του, τονίζει:

     

    -«Για ακόμη μια φορά, είμαι απογοητευμένος με τις πράξεις και τα λόγια του δημάρχου σε ραδιοφωνική εκπομπή. Τα ανακριβή σχόλιά του με τα οποία υποδηλώνει ότι ζητήσαμε από τους αθλητές του στίβου να μην μπουν στο Στάδιο είναι πολύ απογοητευτικά και λανθασμένα.

    Αυτά τα παραπλανητικά σχόλια δημιουργούν ένα χάσμα μεταξύ της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 και των υπόλοιπων αθλητικών συλλόγων. Ο δήμος και οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν μήνες να διορθώσουν αυτά τα προβλήματα και δεν το έκαναν. Το σημερινό μας γήπεδο αποτελεί κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια για τους φιλάθλους, τους παίκτες και όλους τους άλλους εμπλεκόμενους.

    Είχα ζητήσει από τον Δήμο να σταματήσει τον κόσμο από το να χρησιμοποιεί τον αγωνιστικό χώρο. Ο δήμαρχος ανέφερε ότι εγώ είχα ζητήσει από τον κόσμο να σταματήσει να χρησιμοποιεί τον Στάδιο. Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Το συγκεκριμένο στάδιο ανήκει στην πόλη και σε όλους τους αθλητές της πόλης.

    Χθες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από την Καβάλα και την υπόλοιπη Ελλάδα είδαν την κατάσταση του γηπέδου μας. Είναι από τα χειρότερα στην Ελλάδα!

    Τις επόμενες εβδομάδες, θα έχω μια σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον μου στην Καβάλα! Αυτή τη στιγμή η ομάδα, οι προπονητές και εγώ εστιάζουμε στην κύρια αποστολή μας! Να παραμείνει ο ΑΟΚ στην Super League 2 και να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια.

    Έχουμε μια σπουδαία ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Παίκτες με σωστή συμπεριφορά και επιθυμία για νίκη. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια σαφής ένδειξη του πόσο καλή ομάδα έχουμε φτιάξει, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες, τους προπονητές και το επιτελείο μας. Ο αγώνας, η θετική τους διάθεση και η επιθυμία τους για νίκη είναι αξιοσημείωτη!

    Ξέρω αυτή την ομάδα και αυτούς τους παίκτες! Αυτή η ομάδα είναι ένας σύγχρονος Αργοναύτης και θα μας πάει στη γη της επαγγελίας! Είμαι 100% σίγουρος γι’ αυτό».

     

    Comments are closed.