Bookmarks

    Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο ρυθμός ήταν ανέλπιστα καλός, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για να ανοίξουν το σκορ στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Α.Ο.Κ., το οποίο τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της κακοκαιρίας και ενώ το σκορ ήταν (0-0).

     

    Βέβαια να σημειώσουμε ότι σε πολύ κακή κατάσταση ήταν το γήπεδο του ΑΟΞ, που είχε μαζέψει πολύ νερό και φάνηκε ότι έκανε πολύ δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών. Έτσι το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, με πολλές προσωπικές μονομαχίες, με πάθος αλλά και πάθος τόσο από τον Α.Ο.Κ όσο και από την Ξάνθη για να πάρουν τη νίκη. Αν και σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο δεν έχεις πολλές απαιτήσεις για να δεις καλό ποδόσφαιρο ωστόσο το θέαμα ήταν καλό αν και οι πολλές καλές φάσεις έλειψαν και από τις δύο ομάδες. Βέβαια θα πρέπει να σταθούμε στηβ πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα στο 7’, όταν ο Ίτσο απομάκρυνε με εντυπωσιακό τρόπο το «φαρμακερό» σουτ του Σταμένκοβιτς. Η Ξάνθη μπορεί να διατήρησε ελαφρά την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι «Αργοναύτες» τα έδωσαν όλα και χτύπησαν το παιχνίδι στα ίσια.

     

    Το χρονικό του ντέρμπι

    6′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα, ο Ίτσο απομακρύνει το σουτ του Σταμένκοβιτς.

    8′ Ο Αλί Μπαμπά βρίσκει δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται ορθά ως offside.

    9′ Κίτρινη στον Πανουργιά.

    14′ Κίτρινη στον Βιθέντε.

    15′ Καλό σουτ του Γκινσάρι, μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

    17′ Σουτ του δραστήριου Αλί Μπαμπά, η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ.

    25′ Μακρινό σουτ του Δόρη, μπλοκάρει ο Κυρίτσης.
    Στην ανάπαυλα ο διαιτητής της αναμέτρησης τσέκαρε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, γι αυτό υπήρξε δεκάλεπτη καθυστέρηση στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, καθώς η βροχή δεν έχει σταματήσει να πέφτει στα Πηγάδια…Ωστόσο ο διαιτητής αποφάσισε διακοπή στο 55′ με τη βροχή και τον αέρα να εμποδίζουν τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών, και τελικά αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του ματς!

     

    Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας)
    Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Αναστασιάδης (Σερρών)

    Ξάνθη (Τασέφσκι*): Ίτσο, Πολίμος, Μπάτζιος, Μιχαήλ (37′ λ.τ Παπάζογλου), Γκινσάρι (46′ Διαμαντόπουλος), Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά, Γκόμεζ, Τσέλιος, Δόρης, Ουνγιαλίδης (46′ Δεληγιαννίδης).

     

    Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς (46′ Αρμάλας), Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς, Μπελεβώνης, Έμπερτ, Οκάν (46′ Μπούμαν), Καϊούμπι (46′ Σαμπανίδης), Σταμένκοβιτς.

     

    Comments are closed.