Bookmarks

    Σε μία πραγματικά πολύ δύσκολη αποστολή για την εμβόλιμη-19η αγωνιστική για τον βόρειο όμιλο της Super League 2, ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε στην αφιλόξενη και πολύ εχθρική έδρα της Καρδίτσας κόντρα στη δυνατή Αναγέννηση αλλά τελικά έχασε με (1-0.

     

    Το παιχνίδι όπως άλλωστε αναμένονταν ήταν πολύ δυνατό, με πάθος και πολλές προσωπικές μονομαχίες και τις δύο ομάδες να επιδιώκουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ενώ είχε γρήγορο ρυθμό. Γενικά το ματς ήταν συγκλονιστικό, με πολλά νεύρα αλλά και πολλές συγκινήσεις. Βέβαια να τονιστεί ότι ο Α.Ο.Κ. όχι μόνο φοβήθηκε τον αντίπαλο του αλλά αντίθετα, είχε καλή κυκλοφορία των κινήσεων, έπαιξε ψυχωμένα και αποφασιστικά, δεν κλείστηκε στα καρέ του, απείλησε την εστία της Καρδίτσας και άφησε καλές εντυπώσεις. Με αντίπαλο μία ομάδα πολύ δυνατή η οποία ξέρει να εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα, με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει.

     

    Το χρονικό του παιχνιδιού

    Στο 37’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, ο διαιτητής όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, παράγοντες και παίκτες της Καρδίτσας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη διαιτησία και ακολούθησε 9λεπτη διακοπή λόγω σύρραξης. Στο 9’ των καθυστερήσεων, η Αναγέννηση Καρδίτσας προηγήθηκε στο σκορ όταν ο Γκίνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λαρρέας με κεφαλιά διαμόρφωσε το (1-0).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του αγώνα του Α.Ο.Κ. μέσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ήταν Ματθαίος Βουρνέλης της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και βοηθοί, οι κ.κ. Νατσιόπουλος, Αϊνάλης από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες, έπαιξαν ως εξής:

     

    Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Λαρρέα, Κοτσώνης, Κουτρομάνος, Μπάλλας, Δημούτσος, Βιδάλ, Μπαντιμπανγκά, Γκίνη, Μπιανκόνι.

     

    Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Αρμάλας, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης, Καραγιάννης, Αμούρ, Έμπερτ, Οκάν, Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

     

    Super League 2:

    Το πρόγραμμα της

    20ης αγωνιστικής

    Το πρόγραμμα και τα τηλεοπτικά της 20ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο είναι το εξής:
    Σάββατο 19.2.2022 (14:45)
    Νεάπολης, Ολυμπιακός Βόλου – Ν.Π.Σ. Βέροιας / ΕΡΤ3
    Σάββατο 19.2.2022 (17:00)
    Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Ολυμπιακος Σ.Φ.Π. Β / ΕΡΤ 3
    Κυριακή 20.2.2022 (14:45)
    Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β – ΠΟΤ Ηρακλής / ERTSPORTS
    Τρικάλων, Α.Ο. Τρίκαλα – Πανσερραϊκός
    Νεάπολης, Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου
    Ανθή Καραγιάννη, Καβάλα – Πιερικός
    Αριδαίας, Αλμωπός Αριδαίας – Αναγέννηση Καρδίτσα
    Κυριακή 20.2.2022 (20:00)
    Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτός – Α.Ο. Ξάνθη
    Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

     

    Πραγματοποιήθηκε

    ο αγιασμός της ομάδας

    Πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη (16 Φεβρουαρίου, στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Καβάλα, στο Κρυονέρι ο καθιερωμένος αγιασμός του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε.

    Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία μόνο των αθλητών, του τεχνικού επιτελείου και μελών της διοίκησης.

     

    Ανακοίνωση

    για τα εισιτήρια

    Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 με δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, ανακοίνωσε την προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι που ακολουθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Πιερικό για την 20η αγωνιστική για τον βόρειο όμιλο της Super League 2 και το οποίο να τονίσουμε ότι παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Αυτή την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου στο παιχνίδι κόντρα στην Πιερικό, ας κάνουμε τον συγκεκριμένο αγώνα έναν από τους πιο αξέχαστους στην ιστορία της Καβάλας! Θέλουμε 5000 καταπληκτικούς οπαδούς μας στο γήπεδο!

    Μόνο για αυτό το παιχνίδι:

    Προπώληση εισιτηρίων στο Ticketmaster –  8€ ανά εισιτήριο (Τετάρτη-Σάββατο)

    Προπώληση Εισιτηρίων στo περίπτερο του ΕΟΤ (έναντι της Πλατείας Ελευθερίας): 3 εισιτήρια VIP + 1 γυναικείο εισιτήριο VIP 20€. (Πέμπτη-Σάββατο 11:00 π.μ.-5:00 μ.μ.)

    Πώληση εισιτηρίων την Κυριακή – 20€ σε κισέ του Σταδίου».

    41 Responses to “Στην αφιλόξενη και εχθρική έδρα της Καρδίτσας ο καλός Α.Ο.Κ. πάλεψε αλλά τελικά έχασε με (1-0)”