Bookmarks

    Σε ένα πολύ σπουδαίο και συναρπαστικό παιχνίδι, με αμείωτο ενδιαφέρον, ο Α.Ο.Κ. δεν τα κατάφερε και στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», γνώρισε την ήττα από τη Βέροια με (0-2).

     

    Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν πιο ουσιαστική και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Α.Ο.Κ. ο οποίος πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι μοιρασμένο, το οποίο είχε καλό ρυθμό, ήταν συναρπαστικό, με πολλές συγκινήσεις, φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, με δύναμη και πολύ πάθος και βέβαια με ενθουσιασμό και από τις δύο ομάδες οι οποίες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους..

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 10’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν ο Μούργος με ένα συρτό και δυνατό σουτ έγραψε το (0-1). Μάλιστα στο 25’ η Βέροια διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Μπλέτσας με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Φοφανά οποίος βρήκε την μπάλα όσο χρειάστηκε και διαμόρφωσε το (0-2) ενώ στο 31’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γκολ που σημείωσε ο Στίκας. Όμως στο 37’ ο Α.Ο.Κ. κέρδισε πέναλτι από την ανατροπή του Σπάσιτς το οποίο εκτέλεσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Καϊούμπι αλλά με διπλή προσπάθεια ο Βελλίδης εξουδετέρωσε τον κίνδυνο.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τη Βέροια ήταν ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και βοηθοί του οι κ.κ. Σάββας (Ε.Π.Σ. Σέρρών)-Τσακίρης (Ε.Π.Σ. Δράμας). Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Θωμαϊδης (40′ Μπάουμαν), Στίκας, Αρμάλας, Καραγιάννης (40′ Μουσίγια), Σπάσιτς, Έμπερτ, Καϊούμπι (65′ Γροσδάνης), Σαμπανίδης, Σταμένκοβιτς (85’ Οκάν)

     

    Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης (81′ Δημόπουλος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά (68′ Πόζογλου), Γιακουμάκης (90′ Καπνίδης), Πασάς (81′ Παπαχρήστος).

     

    *** Ποδοσφαιρική δράση έχουμε την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου με 3 εξ αναβολής ματς για τον βόρειο όμιλο και το ΠΑΟΚ Β-Καβάλα που επανορίστηκε.

    Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων λόγω Covid 19 που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 9.2.22 (15:00):

    Βόρειος Όμιλος

    Ξάνθη – Πανσερραϊκός
    Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου

    ΠΑΟΚ Β’-Καβάλα

    Comments are closed.