Bookmarks

    Την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πολλές αναβολές αγώνων της Super League 2 λόγω κορονοϊού προκαλούν έντονο πονοκέφαλο στη διοργανώτρια αρχή καθώς και σε όλες τις ονάδες. Το πρόγραμμα των 34 αγωνιστικών ήταν έτσι κι αλλιώς πιεστικό, μιας και η σέντρα έγινε στις αρχές Νοεμβρίου.

     

    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προγραμματιστούν 11 εμβόλιμες αγωνιστικές, με στόχο το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί την 1η Μαΐου. Εξάλλου όπως άλλωστε είναι γνωστό, θα ακολουθήσει το μπαράζ για την άνοδο στη Super League.

    Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που έχουν παρατηρηθεί σε όλη την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και έχουν «πληγώσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στην κατηγορία, καθώς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές (11η και 12η) έχει διεξαχθεί μόλις ένα παιχνίδι από τα 16 κάθε στροφής.

    Συνολικά και στους δύο ομίλους υπάρχουν 39 αναμετρήσεις που εκκρεμούν εκ των οποίων οι τέσσερις (4) αφορούν την ομάδα της Καβάλας, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί την προσεχή Τετάρτη, όπου είναι προγραμματισμένη για να διεξαχθεί η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

    Την ίδια ώρα βέβαια θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι είναι σαφές πως το επόμενο διάστημα οι ομάδες θα έχουν ένα βαρύ πρόγραμμα, καθώς θα προστεθούν κι άλλες εμβόλιμες υποχρεώσεις, στις 7 εμβόλιμες αγωνιστικές που έχουν ήδη προγραμματιστεί,

     

    Αναλυτικά οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι οι εξής:

     

    Α’ όμιλος

    2η αγωνιστική
    Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας

     

    9η αγωνιστική
    Αλμωπός Αριδαίας-Νίκη Βόλου

     

    10η αγωνιστική
    ΠΑΟΚ Β-Καβάλα

     

    11η αγωνιστική
    Απόλλων Πόντου-ΠΟΤ Ηρακλής
    Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσερραϊκός
    Πιερικός-Ολυμπιακός Β
    ΑΟ Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας
    Καβάλα-ΑΟ Τρίκαλα
    Αλμωπός Αριδαίας-ΠΑΟΚ Β
    Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου
    Θεσπρωτός-ΑΕΛ

     

    12η αγωνιστική
    ΠΑΟΚ Β-Νίκη Βόλου
    Ολυμπιακός Β-ΑΟ Ξάνθη
    Τρίκαλα-Αλμωπός Αριδαίας
    ΑΕΛ-Καβάλα
    Απόλλων Λάρισας-Θεσπρωτός
    Πανσερραϊκός-Πιερικός
    ΠΟΤ Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας
    Βέροια-Απόλλων Πόντου

    Comments are closed.