Bookmarks

    Αναβλήθηκε τελικά και επίσημα το παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με την Αναγέννηση Καρδίτσας που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή (2/1) μετά την ανεύρεση 10 κρουσμάτων του κορονοϊού στην ομάδα της Καβάλας.

     

    Ειδικότερα η επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει τα εξής:

    «Βάσει του επικαιροποιημένου πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας όσον αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού αλλά και με την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, ο εξ’ αναβολής αγώνας της 2ης αγωνιστικής ΚΑΒΑΛΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ που είναι προγραμματισμένος για σήμερα 02/01/2022 αναβάλλεται!».

     

    Η ανακοίνωση

    της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα

    Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα στην ανακοίνωση της, σημειώνει τα εξής:

     

    -«Κατόπιν επιδείνωσης ποδοσφαιριστών μας εν μέσω της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Ελληνική επικράτεια, μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, αποφασίσαμε να διενεργήσουμε εκ νέου Rapid Tests σε όσους εμφάνισαν έντονα συμπτώματα καθώς σαν σύλλογος τηρούμε αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, λάμβανοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα με κύριο γνώμονα την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

    Ως εκτούτου, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ανεύρεση 9 θετικών κρουσμάτων σε ποδοσφαιριστές μας και 1 στο υπαλληλικό προσωπικό, οπότε βάσει του ισχύοντος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, η ομάδα μας δεν δύναται να αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα.

    Comments are closed.