Bookmarks

    Ένα ακόμη πληγωμένο» απόγευμα για τον Α.Ο.Κ. ήταν αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο παγωμένο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, οι «Αργοναύτες» γνώρισαν μία ακόμη ήττα αυτήν την φορά με σκορ (0-5).

     

    Όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια έτσι και σε αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου που κατέβασε μετά το πρώτο ημίωρο ταχύτητες, η αναμέτρηση δεν αντέχει καμίας κριτικής σε ένα σκηνικό γνώριμο, πολύ απογοητευτικό και καθόλου ευχάριστο σύμφωνα με την εξέλιξη που αγώνα και βέβαια σύμφωνα με την εικόνα του. Μία εικόνα η οποία όση επιείκεια αν έδειξαν οι παίκτες της ομάδας του Βόλου, δυστυχώς οι αριθμοί πλήγωσαν μία ακόμη φορά και αποτυπώνουν την πραγματικότητα η οποία ελπίζουμε ότι θα αλλάξει τη νέα χρονιά με την σημαντική ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού που κρίνεται κάτι παραπάνω από επιβλητική.

     

    Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι τα τέρματα της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου σημείωσαν οι, 19′ Μαρκοπουλιώτης κεφ, 23′, 28′ Βερνάρδος κεφ & σουτ, 34′ Σιαφά σουτ, 59′ Οκάν σουτ

     

    Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
    Βοηθοί: Χατζηνάκος, Τσακίρης (Δράμας)

     

    Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννακός, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Τοχτατζίδης, Απόσογλου, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Βορδοναράκης.

     

    Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Κόκας (46′ Χατζής), Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κόλα, Μαρκοπουλιώτης, Κιτόκο (46′ Ρηγόπουλος), Σιαφά (46′ Οκάν), Κατσούκης (46′ Χατζηπιρπιρίδης), Βερνάρδος.

    Comments are closed.