Bookmarks

    Στο παγωμένο γήπεδο του Μακεδονικού κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες, παρουσία πάνω κάτω περίπου 20 φιλάθλων, στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας του βορείου ομίλου της Super League 2, ο Α.Ο.Κ. γνώρισε μία ακόμη ήττα αυτήν την φορά από τον Απόλλων Πόντου με σκορ (7-0).

     

    Όπως και στα προηγούμενα έως τώρα παιχνίδια που έδωσαν οι «Αργοναύτες» έτσι και σε αυτό κόντρα στον Απόλλων Πόντου, η αναμέτρηση δεν αντέχει καμίας κριτικής ενώ τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι: 14′ Φράγκος σουτ, 19′ Ζαχαράκης σουτ, 26′, 41′ Σουντουρά σουτ, 38′ Αμαραντίδης σουτ, 66′, 75′ Ενομό σουτ.

     

    Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
    Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

     

    Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας (77′ Πολίτης), Μαλουμαντσόκο, Σουντουρά, Ενομό, Μπαργκάν (46′ Δαλιανόπουλος), Παπαϊωάννου (46′ Ξιφιλίνος), Καλογέρης, Ζαχαράκης, Αμαραντίδης, Φράγκος, Ελλέ.

     

    Καβάλα (Nίκος Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Χατζηγεωργίου, Κλεπουσνιώτης, Θαλλασινός, Γιαννάκος, Λαμπαδίτης, Βορδοναράκης, Περτζεμλίδης, Ταχτατζίδης (77′ Δραγανίδης), Απόσογλου, Καμαρίδης.

     

    Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 στηρίζει τη προσπάθεια

    ενίσχυσης κακοποιημένων γυναικών

    H ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 σας προσκαλεί να στηρίξετε την δράση κοινωνικής ευαισθησίας για την φιλοξενία κακοποιημένων γυναικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στις 24 και 30-31 Δεκεμβρίου 2021.

    Θα μας βρείτε στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ομάδας, όπου θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς του οποίου τα έσοδα θα παραχωρηθούν για την φιλοξενία κακοποιημένων γυναικών. Ο ΑΟΚ θα συνεχίσει να στηρίζει και να συμμετέχει στο κοινωνικό γίγνεσθαι, συμμετέχοντας στην προσπάθεια να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των πολιτών με συνέπεια και συνέχεια στον χρόνο ως απόδειξη των αξιών της αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας που πρεσβεύει ο σύλλογος μας.

    Comments are closed.