Bookmarks

    Μεταγραφικό ντεμαράζ για να παλέψει για την παραμονή της ετοιμάζει να κάνει η Καβάλα που μεταξύ άλλων θα αποκτήσει και δύο πρώην παίκτες της Ξάνθης.

     

    Ο λόγος γίνεται για τον Εβρίτη γκολκίπερ Παναγιώτη Σταθαάκη, που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στον Α.Ο.Κ., αλλά και τον ξανθιώτη επιθετικό Νίκο Σαμπανίδη. Βέβαια να σημειωθεί ότι εκτός από τους δύο Θρακιώτες ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή των Στίκα, Θωμαίδη και ενδεχομένως και του Καζαντζίδη αλλά και η απόκτηση των Μαρινάκη, Νεντέλκοβιτς (Σέρβος αμυντικός), Κοέν (Ισραηλινός αμυντικός), Πανουργιά, Καραγιάννη και Σπάσιτς Σέρβος μπακ)

    Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο λόγω των πολλών αγωνιστικών κενών που υπάρχουν στην ομάδα της Καβάλας, ο Α.Ο.Κ. θα κάνει πολλές και μαζικές μεταγραφές, με τις πρώτες επισημοποιήσεις να αναμένονται πριν την πρωτοχρονιά. Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι τον ΠΑΟΚ Β στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του για το 2021 εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (29/12) ο Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, αναμέτρηση η οποία θα έχει τυπικό χαρακτήρα όπως άλλωστε είχαν και όσες προηγήθηκαν.

    Comments are closed.