Archive for 21 November 2021
Σπουδαία παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον είχαμε το Σαββατοκύριακο (20-21/11) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για την Α’ και Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας και το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στην κατηγορία των μεγάλων όπου οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας νίκησαν και η κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη.
Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Δεν αντέχει κριτικής η αναμέτρηση του Πιερικού με τον Α.Ο.Κ. για την 3η αγωνιστική της Super League 2 αφού οι «Αργοναύτες» έγιναν «σάκος του μποξ» από την ομάδα της Κατερίνης και γνώρισαν τον διασυρμό με την βαριά ήττα με σκορ (7-0).
Καθοριστικές μάχες είχαν να δώσουν μακριά από τις έδρες τους, Νέστος Χρυσούπολης και ΜΑ Ορφανίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ο απολογισμός για τις δύο ομάδες του νομού μας ήταν δύο ήττες/
Ειδικότερα η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη σε μία δύσκολη έξοδο που είχε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου έχασε με σκορ (3-0) ενώ το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη που δοκιμάστηκε στον Θερμαϊκό Θέρμης αν και το πάλεψε έχασε με (3-0).
Γ’ Εθνική-1ος όμιλος
Τα αποτελέσματα-5η αγωνιστική