Bookmarks

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καβάλας οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA Fitness Test),για 50 και πλέον αξιωματούχων διαιτησίας ποδοσφαίρου.

     

    Οι επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες έγιναν για τους αξιολογημένους διαιτητές των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Φλώρινας, Κοζάνης, Λάρισας, Θεσσαλίας, Καστοριάς, Γρεβενών, Τρικάλων, Καρδίτσας, Ευρυτανίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου, Πρέβεζας-Λευκάδας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κερκύρας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας και Ηπείρου.

    Οι αγωνιστικές δοκιμασίες έγιναν υπό την επίβλεψη των κ.κ. Νικολακόπουλου Θάνου (Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Εκγύμνασης Αξιωματούχων Διαιτησίας, Μάνταλου Σταύρου (Επικεφαλής ΚΕΔ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο), Καρατζίκα Αντώνη (Υπέυθυνος Παρατηρητών Διαιτησίας, Λώλη Βασίλη (υπεύθυνος γυμναστής ΚΕΔ/ΕΠΟ), Χριστοδούλου Αναστάσιου ( Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ Ημαθίας) και φυσικά της Επιτροπής Διαιτησίας Καβάλας (Τερετίδης-Καραβασίλης-Κωνσταντάρας) και του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Καβάλας Τσάμαρη Σταμάτη.

    Την προηγούμενη ημέρα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μάθημα διαιτησίας οι διαιτητές της πόλης μας με εισηγητές τους κ.κ. Νικολακόπουλο Θάνο και Μάνταλο Σταύρο, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμή που μας έκαναν.

    Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καβάλας για την παραχώρηση του γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη» καθώς και τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, παράρτημα Καβάλας για την πολύτιμη βοήθεια τους.

    Υ.Γ. Κύριε Μάνταλε αναμένουμε την υλοποίηση της πρότασης σας για την πραγματοποίηση σεμιναρίου διαιτητών Γ’ Εθνικής στην πόλη μας.

    Comments are closed.