Bookmarks

    Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έγινε γνωστό το αγωνιστικό πρόγραμμα της Β’ φάσης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (27-28/11) και το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Όπως προκύπτει η 2η φάση του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου με συνολικά 9 αναμετρήσεις. Στο ντέρμπι της 2ης φάσης, ο Βύρωνας Καβάλας θα υποδεχθεί τον Αετό Οφρυνίου. Πρόκειται για το σπουδαιότερο ντέρμπι που έβγαλε η κληρωτίδα η οποία θα πρέπει να σημειώσουμε ανέδειξε και άλλα σημαντικά και αμφίρροπα παιχνίδια. Σε ένα από αυτά ο Ορφέας Ελευθερούπολης που θα πρέπει να ταξιδέψει στη Θάσο θα αντιμετωπίσει τον Άρη Πρίνου ενώ στο «Βερούλειο» στάδιο η ΑΕΚ Καβάλας θα φιλοξενήσει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Βρασίδα Νέας Περάμου με τον Άρη Πηγών, η Καβάλα 2004 θα φιλοξενήσει τον Απόλλων Χρυσοχωρίου ενώ σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, το Παγγαίο υποδέχεται την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

     

    Συνοπτικά τα ζευγάρια που θα συναντηθούν για την β’ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, με τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 2::30 το μεσημέρι είναι τα εξής:

     

    (Σάββατο 27 Νοεμβρίου)
    Παγγαίο-Αναγέννηση Λιμεναρίων
    Βύρωνας Καβάλας-Αετός Οφρυνίου
    Βρασίδας Νέας Περάμου-Άρης Πηγών
    Άρης Πρίνου-Ορφέας Ελευθερούπολης

     
    (Κυριακή 28 Νοεμβρίου)
    Ατρόμητος Χαλκερού-Δόξα Θεολόγου
    Καβάλα 2004-Απόλλων Χρυσοχωρίου
    Α.Ο. Ποταμιάς Θάσου-Άρης Ζυγού
    Ατρόμητος Ακροβουνίου-Δόξα Αμυγδαλεώνα

    ΑΕΚ Καβάλας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

     

    Comments are closed.