Bookmarks

    Ένα ακόμη άχαρο και συνάμα εφιαλτικό όπως αναμένονταν βέβαια, μπορεί να χαρακτηριστεί το απόγευμα της Κυριακής για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2, γνώρισε νέα βαριά ήττα αυτήν την φορά από τον Θεσπρωτό με σκορ (7-0).

     

    Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής αφού οι παίκτες της ομάδας της Καβάλας, οι οποίοι να επαναλάβουμε ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη στον αγωνιστικό της διασυρμό του Α.Ο.Κ. δεν κατάφεραν όπως αναμένονταν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του 90λεπτου απέναντι στον Θεσπρωτό. Οι παίκτες του οποίου δεν έριξαν τους ρυθμούς τους στο δεύτερο ημίχρονο και το βασικότερο είναι ότι δεν σεβάστηκαν τουλάχιστον την ιστορία της ομάδας της Καβάλας. Βέβαια πολύ άσχημη σύμπτωση για τους «Αργοναύτες» αποτελεί το γεγονός ότι στο ματς με τον Θεσπρωτό όπως και στα άλλα δύο επίσημα παιχνίδια που προηγήθηκαν με Πιερικό και Ξάνθη, δέχεται από 5 γκολ στο α΄ ημίχρονο.

    Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα τέρματα της ομάδας της Ηγουμενίτσας σημείωσαν οι: 3′ Σαραντίδης σουτ, 14′ Πούφλης σουτ, 17′ Πατσέκο σουτ, 31′ Κωνσταντίνου κεφ, 66′ Ντ’ Αλέσιο, 68′ Γώγος σουτ, 79′ πεν. Βαταμίδης

     

    Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα):  Κίναλης (46′ Δ. Παππάς), Βαλέντε, Γκανσιέρ, Γώγος, Ντ΄Αλέσιο, Λύγκας (46′ Σταυρίδης), Πούφλης, Βαταμίδης, Πατσέκο (46′ Ε. Πατσέκο), Κωνσταντίνου (46′ Ρομέρο), Σαραντίδης (46′ Στεργίου).

     

    Καβάλα (Νίκος Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Γιαννακός, Θαλασσινός, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Δραγανίδης (65′ Περτζεμλίδης), Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Ταχτατζίδης, Αποστόλου, Βορδοναράκης.

     

    Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
    Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Κακαφώνης (Αχαΐας)

     


    21 Responses to “Σε ένα ακόμη εφιαλτικό απόγευμα ο Α.Ο.Κ. μέσα στην Ηγουμενίτσα έχασε από τον Θεσπρωτό με το βαρύ (7-0)”