Bookmarks

    Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 για το θέμα της έκδοσης των δελτίων από το Διαιτητικό Δικαστήριο ολοκληρώθηκε είχε θετική κατάληξη σήμερα Τρίτη (9/11) αφού σύμφωνα με πληροφορίες, δικαιώθηκαν οι «Αργοναύτες» και οι οποίοι έχουν δικαίωμα να εκδώσουν επιπλέον 13 δελτίων πέραν των 3 που ήδη έχουν εκδοθεί.

     

    Κάτω από αυτές τις εξελίξεις θα οριστεί νέα ημερομηνία για την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλων Πόντου που δεν έγινε στην πρεμιέρα και πολύ πιθανό είναι να διεξαχθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, για την 2η αγωνιστική με την Καρδίτσα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Αναλυτικά η απόφαση:

    -«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την εξής απόφαση.

    Δίκασε αντιμωλία των διαδίκων την από 05.11.2021 έφεση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965» κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.) και της 712/04.11.2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Π.) της Ε.Π.Ο.

    Δέχτηκε τυπικά και ουσιαστικά την ως άνω έφεση.
    Εξαφάνισε την εκκαλουμένη 712/2021 απόφαση της Ε.Ι.Π. της Ε.Π.Ο., ως προς την εκκαλούσα ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965», κατά το προσβαλλόμενο αυτής μέρος».

     

    Comments are closed.