Bookmarks

    Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός, Τάκης Μπαλτάκος και μίλησε για την Καβάλα, η οποία δυο φορές απορρίφθηκε από την ΕΕΑ για άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και τα όσα συμβαίνουν με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και το Καυτανζόγλειο. 

     

    -«Εξέπληξε πολλούς πως έχασε από τον Άρη ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League. Τον συνέστησε όμως αυτή η ήττα. Είναι και ο κορωνοϊός και το κακό αποτέλεσμα με τον Άρη και γι΄ αυτό δεν είχε πολύ κόσμο χθες με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο, για να προσθέσει: «Η Καβάλα δικαιώθηκε μετά από δυο φορές. Την τρίτη φορά έγινε δεκτή η αίτηση της για να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Η ίδια επιτροπή που την απέρριψε δυο φορές, την τρίτη της έδωσε άδεια. Από τέλη Ιουλίου η ομάδα έχει αλλάξει μέτοχο. Η ομάδα επειδή δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα παίζει γι΄ αυτό δεν έχει συμβόλαια παικτών. Απαγορεύεται να κάνεις μεταγραφές μήνα Οκτώβριο. Δεν πήρε άδεια δυο φορές γιατί είχε λήξει η προθεσμία της αδειοδότησης στις 15 Ιουλίου. Όταν ανεβαίνεις κατηγορία όμως, ισχύει ότι έχεις περιθώριο 30 μέρες πριν τη σέντρα του Πρωταθλήματος να καταθέσεις φάκελο. Στο νόμο ήταν σωστή η Καβάλα. Δεν μπορείς μια ομάδα που ανέβηκε στο γήπεδο να την πετάς εκτός. Η Καβάλα τώρα τρέχει για να βρει παίκτες, αλλά απαγορεύεται να κάνει μεταγραφές μήνα Οκτώβριο. Δεν ξέρουμε αν μπορεί τώρα να συμμετέχει ακόμα και στην Γ΄ Εθνική».

     

    Ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: «Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ πήγαμε στο CAS και κερδίσαμε. Δεν συνδυάζονται Υπουργείο με την ΕΠΟ. Από το Σύνταγμα απαγορεύεται η επιτροπή να δικάζει. Αυτή η επιτροπή δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αν δούμε τι συμβαίνει με το γήπεδο του ΠΑΟΚ και το Καυτανζόγλειο είναι καταστροφικό αυτό που γίνεται. Είναι λάθος να κοντράρουν από την Αθήνα τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει μια αμέλεια και αγένεια προς τον ΠΑΟΚ. Είναι λάθος να κοντράρεις την Βόρεια Ελλάδα. Το κέντρο δεν είναι μόνο η Αθήνα. Και αυτό βλέπουμε να γίνεται με τον ΠΑΟΚ. Είναι ανεξήγητο να λένε ότι πέρα από την Αθήνα δεν υπάρχει κάτι. Δεν υπάρχει καμία χώρα στον κόσμο να έχει όλα τα πράγματα στο κέντρο. Βλέπετε για παράδειγμα τι γίνεται στην Γερμανία».

    Comments are closed.