Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε χωρίς τη συμμετοχή του Α.Ο.Κ. η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2021-22 στα γραφεία της ΕΠΟ, με καθυστέρηση αρκετών ημερών, λόγω των προβλημάτων των παραπάνω κατηγοριών.

     

    Αυτόματα όλοι μπορούν να αντιληφθούν το ότι ο Ιρανοκαναδός Alexander Haditaghi και εκείνοι που τον στηρίζουν βάζουν σε πολύ μεγάλες περιπέτειες την ομάδα της Καβάλας, την ιστορία του Α,Ο,Κ, και τους φιλάθλους της, αφού το δίλλημα είναι ένα. Super League 2 ή διάλυση για τον Α.Ο.Κ. αφού να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. δεν κατέθεσε τελικά αίτημα συμμετοχής στη Γ’ Εθνική όπως αποδείχθηκε παρά το ότι αρχικά διαίρεσε το αντίθετο. Το δεύτερο σενάριο αν επιβεβαιωθεί περί διάλυσης του Α.Ο.Κ. θα είναι καταστροφικό για μία ολόκληρη πόλη, για μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Είναι κάτι το οποίο δεν εύχεται κανένας την ώρα βέβαια που θα πρέπει να τινάσουμε ότι το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο και συνάμα επικίνδυνο.

    Την ίδια ώρα για ένα αναβαθμισμένο πρωτάθλημα που θα προσφέρει συγκινήσεις έκανε λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Άγγελος Δανιήλ. Μάλιστα, ζητήθηκε και συγγνώμη από τους παράγοντες για την καθυστέρηση της έναρξης, η οποία όπως τονίστηκε δεν έγινε με ευθύνη της Επιτροπής ή της ΕΠΟ. Στην κλήρωση δεν συμμετείχαν οι Καβάλα, Ασπρόπυργος και Ζάκυνθος, που δεν δήλωσαν συμμετοχή, παρόλο που η συμμετοχή τους στη Super League 2 είναι μετέωρη. Μόνο η Δόξα Δράμας συμπεριλήφθηκε, καθώς είχε δηλώσει συμμετοχή και πήρε θέση στον 1ο όμιλο.

    Comments are closed.