Bookmarks

    Με επίσημή ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 θα συμμετέχει τελικά στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, θα λάβει μέρος στην κλήρωση της Δευτέρας (1/11) και θα αγωνιστεί στον βόρειο όμιλο.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην SL2 καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την οριστική αναβολή της πρεμιέρας που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο (30-31/10).

    Ωστόσο, η προσφυγή της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο και η δικαίωσή της το απόγευμα της Παρασκευής (29/10) προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

    Η διοίκηση της διοργανώτριας αρχής ανακοίνωσε έκτακτο συμβούλιο για το πρωί του Σαββάτου (30/10) μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα… βήματα με την ένταξη της Ζακύνθου. Οι νησιώτες έπρεπε να μπουν σε κάποιον όμιλο, με αποτέλεσμα να είναι άκυρος ο χωρισμός των ομάδων, αλλά και οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων.

     

    Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το Διοικητικό Συμβούλιο, η Καβάλα ανακοίνωσε την απόφασή της να προσφύγει κι αυτή στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκειμένου να κερδίσει τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα. Και όλα αυτά λίγες ώρες πριν την σέντρα των αγώνων του Σαββάτου (30/10) που είχε προγραμματιστεί για τις 15:00.

    Η είδηση της ημέρας: Το πρωί του Σαββάτου (30/10) το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα και αύριο πρεμιέρας του πρωταθλήματος, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για δικαίωση της Ζακύνθου… μόλις 16 ώρες πριν τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής!
    Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς σε περίπτωση που γίνονταν κανονικά τα παιχνίδια, το πρωί της Δευτέρας η Ζάκυνθος, αλλά και η Καβάλα η οποία επίσης έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη περιμένοντας την δικαίωσή της, θα έπρεπε να ενταχθούν σε ένα πρωτάθλημα που θα είχε ξεκινήσει και στον οποίο θα έπρεπε να διεξαχθεί… εκ νέου κλήρωση!

     

    Τελικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε την οριστική αναβολή της πρεμιέρας, την είσοδο της ομάδας του Ιονίου, αλλά και των «Αργοναυτών», με αποτέλεσμα η Ζάκυνθος να πηγαίνει στον Νότιο όμιλο και η Καβάλα στον Βόρειο. Αυτό σημαίνει πως οι δύο όμιλοι θα έχουν από 17 ομάδες, ενώ τη Δευτέρα (01/11) θα γίνει νέα κλήρωση και το πρωτάθλημα θα αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο (06-07/11).

     

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, λοιπόν, αποφάσισε τα εξής: 

    1) Τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής αναβάλλονται.
    2) Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί κλήρωση του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή της Καβάλας στον 1ο όμιλο και της Ζακύνθου στον 2ο.
    3) Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο 6-7 Νοεμβρίου.

    Comments are closed.