Bookmarks

    Στην αφετηρία μπαίνει το Σάββατο (16/10) στις 5 το απόγευμα, με μια εβδομάδα καθυστέρηση και μάλιστα από την 2η αγωνιστική το νέο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών, με τις εκτός έδρας «μάχες» στο λεκανοπέδιο της Αττικής, για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και τον ΓΣ Ελευθερούπολης

     

    Πρόκειται για παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας τόσο για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλα όσο και τον ΓΣ Ελευθερούπολης που μπορούν να ξεπεράσουν με επιτυχία και να μπούνε με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δάφνη Δαφνίου, σε ένα παιχνίδι στο οποίο, διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Αναστόπουλος, Τσαχάκης και Αναστασίου. Από την άλλη πλευρά και η ομάδα της Ελευθερούπολης θα βρεθεί στην Αθήνα, αφού στην πρεμιέρα της Α2, στο κλειστό του Αγίου Θωμά σε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, θα αντιμετωπίσει τον ΓΣ Αμαρουσίου. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ. Καλδίρης, Κατραχούρας και Δαρλαμήτσος.

    Βέβαια θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης άλλαξε την ημερομηνία τέλεσης της 1ης αγωνιστικής της Α2, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη στις 27 Οκτωβρίου. Όπως αναγράφεται πλέον στο σάιτ της Ομοσπονδίας, η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει με 15 ομάδες (μετά την απόφαση του Οίακα Ναυπλίου να κατεβάσει κανονικά ομάδα) και με μία να έχει ρεπό κάθε εβδομάδα. Η ημερομηνία ολοκλήρωσης της κανονικής περιόδου έχει προγραμματιστεί για τις 20 Απριλίου 2022.

     

    Α2’ Εθνική κατηγορία

    Ανδρών – 2η αγωνιστική

    Σάββαρο – 16/10/2021

    Δάφνη Δαφνίου-Ένωση Καβάλας

    ΓΣ Αμαρουσίου-ΓΣ Ελευθερούπολης

    Α.Ο Αγρινίου-ΑΣ Καρδίτσα

    Πανερυθραϊκός-Κόροιβος Αμαλιάδας

    Α.Ο Παγκράτι-Α.Ο Αμύντας

    Φίλιππος Βέροιας-Ψυχικό

    Α.Ο Τρίτων-Χαρίλαος Τρικούπης

     

    Comments are closed.