Bookmarks

  Ο φερόμενος επενδυτής της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, Alexander  Haditaghi με γραπτή δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε νέο μήνυμα προκειμένου να ενημερώσει πως δηλώνει παρών και ότι θα παλέψει για την ανατροπή της απόφασης της ΕΕΑ μέχρι τέλους.

   

  Στην ανακοίνωση που απέστειλε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας και της Ελλάδας πως ήδη έχει προχωρήσει στο επόμενο βήμα ώστε η ομάδα του ΑΟΚ να καταφέρει να αγωνιστεί στην Superleague 2 της ερχόμενης σεζόν. Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο φερόμενος επενδυτής της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, Alexander  Haditaghi στην γραπτή δήλωση του, μοιράζει απειλές χωρίς βέβαια να κάνει καμία αναφορά στην «ταμπακιέρα» και να εξηγεί στους καβαλιώτες τους λόγους για τους οποίους μέχρι σήμερα και μέσα στα χρονικά περιθώρια που τον έδινε η Πολιτεία δεν ολοκλήρωσε την συμφωνία που είχε κάνει με τους 3 μετόχους της ομάδας για την καταβολή του ποσού περίπου των 200.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965.

   

  Η γραπτή δήλωση του

  Alexander  Haditaghi

  Αναλυτικά ο φερόμενος επενδυτής της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, Alexander  Haditaghi στην γραπτή δήλωση του αναφέρει τα εξής:

   

  -«Στους σπουδαίους ανθρώπους της Καβάλας, στους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας και όλους τους παθιασμένους ποδοσφαιρόφιλους της Καβάλας στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

  Όπως σας είχα υποσχεθεί πριν από δυο ημέρες, δεν πρόκειται να σταματήσω να αγωνίζομαι για αυτή την πόλη και αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν είναι στην προσωπικότητα μου και στον χαρακτήρα μου να εγκαταλείψω πράγματα που πιστεύω. Πιστεύω στην Καβάλα και πιστεύω σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε μαζί. Από σήμερα διατηρώ τις υπηρεσίες μιας από τις κορυφαίες  ελληνικές δικηγορικές εταιρείες, KLC Law, για να βοηθήσω τον κ. Κεβρεκάκη στις νομικές αναφορές στα ελληνικά δικαστήρια σχετικά με την παράλογη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την αίτηση της Καβάλας να παίξει στην Superleague 2.

  Την υπόθεση μας θα εκπροσωπήσουν μερικοί από τους κορυφαίους δικηγόρους της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων, ο αναπληρωτής καθηγητής δημοσίου δικαίου Βασίλης Βουτσάκης, οι ανώτεροι και έμπειροι δικηγόροι Θεοδώρα Ξυθάλη, Παναγιώτης Τζιούμας μαζί με τον κ. Κεβρεκάκη. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα και μαζί με τον έμπειρο και ατρόμητο κ. Κεβρεκάκη θα υπερασπιστούν αυτή την πόλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Πιστεύω ότι η απόφαση της επιτροπής είναι νομικά και ηθικά λανθασμένη. Το γεγονός ότι αυτή η επιτροπή και ο πρόεδρος της δεν κατάφεραν να δώσουν σε αυτή την πόλη έναν λόγο για τον οποίο απορρίφθηκε η αίτηση μας και ο χρόνος αυτής της απόφασης (την ημέρα πριν από την προθεσμία μεταγραφής) είναι σαφής απόδειξη για εμένα ότι πρόκειται για πολιτικά κίνητρα και αναγκαστικά απόφαση χωρίς νομικούς, ηθικούς ή δικαιολογημένους λόγους. Μια απόφαση επιβλαβής οικονομικά και συναισθηματικά για 100.000+ αθώους και εργατικούς ανθρώπους της Καβάλας. Μια απόφαση που σκοτώνει μια ποδοσφαιρική ομάδα 50+ ετών με μακρά ιστορία.

  Εάν η ελληνική κυβέρνηση και ο Υφυπουργός Αθλητισμού θέλουν πραγματικά να καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να τερματίσουν την διαφθορά και τις βρώμικες συναλλαγές, αυτή είναι η ευκαιρία τους. Επιτρέψτε στην Καβάλα να παίξει στην Superleague 2! Κάτω από την δική μου ιδιοκτησία, αυτή η ομάδα θα είναι η πρότυπη ομάδα ποδοσφαίρου στην χώρα για το πως να κάνουμε καθαρές και διαφανείς επιχειρήσεις. Πως να επιστρέψετε στην κοινωνία και να ξεκινήσετε μια θετική κοινωνική αλλαγή.

  Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόλη της Καβάλας και τους οπαδούς της, μερικούς από τους αθλητικούς οργανισμούς και μερικούς από τους πολιτικούς σε όλη την Ελλάδα που έρχονται στο στρατόπεδο μας για να πολεμήσουν για αυτή την πόλη. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων για να σώσουμε τον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο.

  Έχω δώσει επίσης εντολή στους δικηγόρους μου στην KLC να ξεκινήσουν μια νομική ενέργεια ύψους 10.000.000 ευρώ εναντίον ενός συγκεκριμένου δημοσιογράφου και της δημοσίευσης του και των ιδιοκτητών αυτής της έκδοσης που δημοσιεύουν ψεύτικες και παραπλανητικές πληροφορίες για εμένα και αυτή την ομάδα. Θα κάνω ένα παράδειγμα αυτών. Δούλεψα πολύ σκληρά και τιμητικά για να χτίσω μια μεγάλη φήμη στον Καναδά και σε όλο τον κόσμο και δεν θα επιτρέψω σε κάποιον σαν αυτό το άτομο να το καταστρέψει για την βρώμικη ατζέντα του.»

   

  Comments are closed.