Bookmarks

    Οι αναμνήσεις από το λαμπρό και ένδοξο παρελθόν του Α.Ο.Κ., ξαναγύρισαν στην πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το διοικητικό συμβούλιο των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας τίμησε για την μεγάλη προσφορά τους, κοσμική ταβέρνα της Καβάλας το βράδυ της Δευτέρας (31/8).

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. προσέφερε τιμητική πλακέτα τόσο στον Έλβιο Μάνα, που ήρθε οικογενειακώς από την Καλαμάτα όσο και στον Κώστα Ισαακίδη που βρίσκεται ζει στην Θεσσαλονίκη και την Βουλγαρία και ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση με τον αδερφό του. Η συγκίνηση στην εκδήλωση έδωσε και πήρε αφού ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. που είχαν να συναντηθούν περισσότερα από 40 χρόνια δημιούργησαν μια εντυπωσιακή και μοναδική ατμόσφαιρα, στην οποία το παρελθόν ζωντάνεψε ενώ βέβαια να σημειώσουμε ότι δεν έλειψαν και τα πειράγματα. Να σημειώσουμε επίσης ότι οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Καβάλας συμφώνησαν ότι παρόμοιες συναντήσεις θα επαναλαμβάνονται πιο συχνά και παρόμοιες εκδηλώσεις να επαναληφθούν σύντομα.

    Για την ιστορία να αναφέρουμε τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και οι οποίοι είναι οι εξής: Κοϊβέρογλου,  Λεμονίδης, Ρήγας, Καπετανίδης, Μάνα, Ισαακίδης, Αντωνιάδης, Σφακιανάκης, Κακαλής, Μόσχος, Τζιόλας, Χρυσαφίδης, Μαχαιρίδης,Παπαδάκης, Κατρακυλάκης, Καλαϊτζίδης, Ιωάννου, Φώτης Χαραλαμπίδης, Ανθουλάκης, Ιωαννίδης, Γιαννακίδης, Μπακιρτζής, Νούλης Χαραλαμπίδης, Χατζηαποστολίδης, Καρασαββίδης, Γιαμαλίδης, Βακιρτζής. Στην όμορφη παρέα βρέθηκαν επίσης ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας Θράκης και Αντιπρόεδρος της Βουλής  και πρώην Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα,  Γιώργος Καλαντζής, οι παράγοντες εκείνης της εποχής, Αντώνης Γιαμαλίδης, Βασίλης Βαφειάδης, Παύλος Κοψαχείλης, Βασίλης Λαμπαδίτης, ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Κόγιας καθώς και ο μασέρ  –  φροντιστής Σταύρος Γρηγοριάδης, καθώς και ο Παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ Καβάλας Γιώργος Καρασμάνης.

     

    Comments are closed.