Bookmarks

    Archive for 1 September 2021

    Ο φερόμενος επενδυτής της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, Alexander  Haditaghi με γραπτή δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε νέο μήνυμα προκειμένου να ενημερώσει πως δηλώνει παρών και ότι θα παλέψει για την ανατροπή της απόφασης της ΕΕΑ μέχρι τέλους.

     

    Οι αναμνήσεις από το λαμπρό και ένδοξο παρελθόν του Α.Ο.Κ., ξαναγύρισαν στην πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το διοικητικό συμβούλιο των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας τίμησε για την μεγάλη προσφορά τους, κοσμική ταβέρνα της Καβάλας το βράδυ της Δευτέρας (31/8).

     

    Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας, ενώ να τονίσουμε ότι οι ομάδες χωρίστηκαν σε 9 Ομίλους των τεσσάρων ομάδων – πλην του Ομίλου της Θάσου που θα συμμετάσχουν 3 ομάδες – με γεωγραφικά κριτήρια.

     

    Σημειώνουμε ότι οι όμιλοι έχουν δύο ομάδες από την Α’ Κατηγορία και δύο από την Β’ Κατηγορία με γηπεδούχο την ομάδα από την μικρότερη κατηγορία και αναλυτικά οι εννέα (9) όμιλοι της α’ φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας έχουν συγκροτηθεί ως εξής:

     

    Οι εννέα (9) όμιλοι της

     α’ φάσης του κυπέλλου